home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Verpleegkundig Specialist GGZ MCLbedrijfslogo

Introductie

De afdeling Ziekenhuispsychiatrie is in ontwikkeling. Daarom willen we onze vakgroep uitbreiden met een verpleegkundig specialist GGZ.

Ben je ambitieus, hou je van uitdagingen en zou je deze nieuwe functie binnen ons team mee vorm willen geven? Dan zoeken we jou als collega!

Het bedrijf / The company

Medisch Centrum Leeuwarden (MCL) is een ambitieus topklinisch ziekenhuis in Leeuwarden en Harlingen, dat tot de top van Nederland behoort. We bieden acute, hoog complexe én basiszorg in Friesland. Iedere dag werken wij samen aan uitzonderlijke zorg voor onze patiënten.

Extra info

De afdeling wordt gezien als een team met een heldere visie. Door de somatische en de psychiatrische zorg te combineren, kan snel en adequaat gediagnostiseerd worden en de juiste combinatie van behandeling worden ingezet. Binnen de afdeling Ziekenhuispsychiatrie werken we samen met een interdisciplinair team van 4 ziekenhuispsychiaters, een co-assistent, een AIOS (arts in opleiding tot specialist) of ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist), twee secretaresses en twee consultatief psychiatrisch verpleegkundigen.
Speerpunten zijn oa zwangerschap en psychiatrie (POPP), Parkinson zorg en ECT. Het MCL heeft een Medisch Psychiatrische Unit (MPU) waar patiënten die met ernstig somatisch-psychiatrische comorbiditeit zijn opgenomen. Op deze afdeling krijgt deze specifieke patiëntengroep gerichte zorg op beide aandachtsgebieden.

De functie / The role

Als verpleegkundig specialist GGZ lever je (kortdurende) poliklinische en consultatieve psychiatrische diagnostiek en behandeling bij diverse somatisch-psychiatrische comorbiditeit.
Je draait mee in de klinische consulten dienst. Je behandelt je eigen poli patiënten. Afhankelijk van de ervaring draai je mee in de specialistische poli’s en op de MPU. Wetenschappelijk onderzoek is in ontwikkelingen. Ligt hier je interesse dan kun je hierin participeren.

Het profiel / Your profile

Je hebt de Master Advanced Nursing Practice (MANP) met GGZ-specialisatie afgerond. Verder heb je recente klinische ervaring binnen de psychiatrische gezondheidszorg.

Dit ben jij:

Je hebt een sterk analytisch vermogen, je weet het psychiatrisch en somatisch ziektebeeld van de patiënt te combineren;
Je beschikt over coachende vaardigheden waarmee je artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners adviseert en begeleidt in de zorg voor patiënten met psychiatrische, psychosociale en/of gedragsproblemen;
Je bent deskundig op het gebied van consultatiemethodieken en het praktisch toepassen van psychiatrisch verpleegkundige vaardigheden binnen een niet-psychiatrische setting;
Je kunt zelfstandig werken en past je makkelijk aan, aan de verschillende dynamieken binnen de diverse afdelingen;
Je hebt een leergierige houding, blijft graag in ontwikkeling en vraagt supervisie indien nodig.

Het aanbod / The offer

Een vast dienstverband bij het MCL: je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd voor 24-32 per week. Jouw indiensttreding is in overleg zo snel mogelijk. De functie is ingeschaald in FWG 60 conform Cao Ziekenhuizen.
Arbeid extra’s: het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB). Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan:
- korting op weekendjes-weg naar keuze;
- korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets;
- korting op je sportabonnement;
- korting op je (zorg) verzekering.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de ziekenhuispsychiaters via 058 286 7400 (secretariaat van het Centrum voor Ziekenhuispsychiatrie).

Solliciteren?
Solliciteer snel en gemakkelijk via onderstaande button!

Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MCL
Vacaturesteller:
MCL
Standplaats:
Leeuwarden

Geplaatst op FMF: 21 mei 2020

Branche: Medical
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar