home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Laborant KNFbedrijfslogo

Introductie

Heb jij een voorliefde voor werken met elektronische apparatuur in een dynamische omgeving? Kom dan ons team bij de Klinische Neurofysiologie van Amphia versterken!

Het bedrijf / The company

Je komt overal in ons spiksplinternieuwe ziekenhuis. De klinieken, poliklinieken, het slaapcentrum en niet te vergeten onze hypermoderne operatiekamers, niets blijft jou onbekend. Samen met jouw collega’s van de afdeling Klinische Neurofysiologie bied je een grote diversiteit aan neurofysiologisch onderzoek. Denk hierbij aan onderzoeken zoals EEG, EP, EMG, ENG en Duplex. In het bijzonder hebben we aandacht voor TCD-onderzoek, zenuw echografie, EEG en TCD monitoring bij carotis OK’s en MEP monitoring bij scoliose OK’s.

De functie / The role

Als Laborant KNF bij Amphia verricht je onderzoek gericht op het op het opsporen van stoornissen in het functioneren van het centraal en perifeer zenuwstelsel, de spieren en de bloedvaten van de hals en hersenen.

Je voert zelfstandig onderzoek uit met behulp van geavanceerde elektronische apparatuur;

Je verwerkt en rapporteert de resultaten van de onderzoeken en deelt deze, samen met jouw en interpretatie en conclusies met de medisch specialist;

Je werkt met een grote diversiteit aan patiënten die je begeleidt voor, tijdens en na het onderzoek.

Het profiel / Your profile

Jij bent gedreven in je vak en neemt initiatief. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig en hebt inzicht en tact. Je bent enthousiast, vriendelijk en hebt een vertrouwde uitstraling. Patiënten voelen zich bij jou op hun gemak. Daarnaast:

Heb je een afgeronde opleiding tot KNF-laborant;

Heb je ervaring met het afnemen neurofysiologische onderzoeken en het rapporteren en interpreteren van de resultaten.

Het aanbod / The offer

Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Wij bieden je een vast contract.

Een salaris conform CAO Ziekenhuizen;

8,3% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;

Een vitaliteitsaanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn.

Reactie / Reaction

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je graag een keer bij ons meelopen?

Ineke en Marielle vertellen graag meer over hun functie! Zij zijn bereikbaar via 076 595 3853. Ook kun je contact opnemen met Ester Verhoeven, teamleider Klinische Neurofysiologie. Zij spreekt je graag via 076 595 5699.Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie naar ons toe. Wij nemen daarna snel contact met je op.

Tenslotte ..... / Finally ....

Het inwinnen van referenties maakt standaard onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Voor invulling van deze vacature is tevens een screening noodzakelijk. Als je solliciteert op deze vacature gaan wij er vanuit dat je meewerkt aan de referentiecheck en screening.Uiterlijk drie maanden na indiensttreding is het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen (VOG NP) verplicht.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Amphia ziekenhuis
Vacaturesteller:
Amphia ziekenhuis
Standplaats:
Breda

Geplaatst op FMF: 19 mei 2020

Branche: Medical
Functie: Clinical research, QC / Laboratory, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar