home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Pharmaceutical Affairs Specialist

priority vacature priority vacature

Introductie

Brede functie als Pharmaceutical Affairs Specialist met veel ontwikkelingsmogelijkheden in een dynamische, gedreven en collegiale omgeving!

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever, een familiebedrijf, is een innovatieve en wereldwijd actieve farmaceutische organisatie, maar met hun belangrijkste activiteiten in Europa. De belangrijkste focus ligt op de ontwikkeling en marketing van farmaceutische producten op het gebied van longziekten. De missie van onze opdrachtgever is om een onderzoeksgerichte internationale groep te zijn, die in staat is om innovatieve pharmaceutische producten te ontwikkelen en commercialiseren, om zo de kwaliteit van menselijk leven te verbeteren. De lokale organisatie voegt daaraan toe dat zij lucht aan mensen en ideeёn willen geven. Dat doen zij door al hun acties in dienst te stellen van hun klanten en altijd flexibel te zijn in hun werkwijze. Hierdoor willen zij ‘preferred partner’ zijn en blijven. Onze opdrachtgever wil de gouden standaard zijn voor farmaceutische zorg in de indicatiegebieden waar zij actief in zijn.
De kernwaarden van de organisatie zijn ondernemerschap, innovatie, teamgeest, durf, eigenheid en integriteit. Ze nemen de verantwoordelijkheid voor hun onderzoek en ontwikkeling en investeren dan ook ruim 22% (2017) van hun omzet in R&D (ver boven het industriegemiddelde). Onze opdrachtgever is al meer dan tien jaar actief in Nederland, met circa 80 medewerkers op kantoor en in het veld. Samen werken ze voor de medische-, marketing- en verkoopactiviteiten. Door groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Pharmaceutical Affairs Specialist.

De functie / The role

In de functie als Pharmaceutical Affairs Specialist ondersteun je de Head of Pharmaceutical Affairs. Je maakt deel uit van een team dat verantwoordelijk is voor Regulatory Affairs, Quality Management en Farmacovigilantie, met een focus op GXP-processen en kwaliteit van distributieactiviteiten. De focus zal in het begin met name op één tak liggen (RA, QA of PV, afhankelijk van je ervaring). Je zal je hierbinnen specialiseren, om vervolgens op de lange termijn je breder te ontwikkelen binnen de andere gebieden. Onder je PV-werkzaamheden vallen o.a. het toezicht houden op de leveranciers, documentatie en het beheren van trainingsplannen. Daarbij is het van belang dat je zorgt dat de huidige en toekomstige producten voldoen aan de wettelijke vereisten in Nederland (RA). Je QA werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het professionaliseren van het kwaliteitsmanagement systeem, beheren van de procedures voor vrijgifte, klachtenafhandeling en het realiseren van tijdspaden voor CAPA’s. Je bent daarin een spin in het web, bent accuraat en kan goed het overzicht houden. Je werkt onder andere samen met QA, Medical Affairs, Logistiek en Market Access.

Het profiel / Your profile

• afgeronde opleiding tot apotheker of andere medische wo-opleiding;
• minstens 3 jaar ervaring met RA, QA of PV;
• ambitie om te ontwikkelen binnen de andere gebieden (RA, QA, PV);
• kan goed overzicht houden en omgaan met deadlines, houdt van structuur en orde;
• proactief, flexibel, nauwkeurig en communicatief vaardig;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het aanbod / The offer

• dynamische positie binnen een groeiende organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden;
• werken in een vooruitstrevende en klantgerichte organisatie met een collegiale sfeer;
• uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-054-DD, naar Toon Fleminks of Jamie van der Heijde, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks of Jamie van der Heijde via 033 - 4728087.

Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 08 mei 2020

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar