home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Complaint Specialist

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Afwisselende kwaliteitsfunctie bij een dynamische organisatie

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever produceert en exporteert een breed assortiment geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Vanuit de ‘state of the art’ productielocaties in Amsterdam en Brussel bereiden zij een breed scala aan geneesmiddelen uit bloedplasma. De productie vindt plaats onder de hoogste veiligheidseisen. Deze medicijnen worden gebruikt voor een groot aantal aandoeningen, waarvan vele levensbedreigend zijn. Daarnaast stellen zij kennis en infrastructuur ter beschikking van diverse partners. Dit doen zij door de productie van medicijnen onder eigen label uit te voeren. Als QA Complaint Specialist ben je werkzaam op de afdeling Quality. De komende jaren staat het op deze afdeling in het teken van groei, omdat de afdeling bepalend is voor de strategie van het bedrijf. Dit betekent veranderingen op de afdeling en verdergaande professionalisering van de processen. Ook betekent dit verbetering, zoals projecten gericht op inspection readiness of op het gebied van lean en leiderschap. Deze afdeling is dus opzoek naar een QA Specialist die bijdraagt aan de robuustheid van het kwaliteitssysteem.

De functie / The role

In de rol van QA Complaint Specialist verricht je kwaliteitswerkzaamheden die gericht zijn op de releasefase van producten en processen. Je houdt je bezig met het beoordelen van post-donatie-meldingen, het beoordelen van klachten, het verrichten van werkzaamheden ter ondersteuning van de QP/RP en het leiden van projecten. Onder het beoordelen van post-donatie-meldingen valt onder andere het onderzoeken of het onderwerp van de melding invloed heeft op producten, processen en/of afnemers. Verder ben je gericht op de behandeling van klachten. Hieronder valt het ontvangen, onderzoeken en (indien nodig) doorzetten van klachten naar de betrokken afdelingen. Je onderzoekt de aard en oorzaak van de klacht, maakt een analyse en schrijft een beoordelingsrapportage. Bovendien maak je periodiek managementoverzichten met betrekking tot farmaceutische en medische klachten. Verder heb je als QA Complaint Specialist de verantwoordelijkheid dat binnen de organisatie de juiste acties worden geïmplementeerd om herhaling van klachten te voorkomen. Ook ben je betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden die benodigd zijn voor contacten met de autoriteiten voor het aanvragen van vergunningen of toestemmingen. Je beheert en archiveert de originele vergunningen, certificaten en correspondentiestromen tussen autoriteiten en de QP/RP. Ook bewaak je de termijnen van de verkregen toestemmingen. Een laatste taak in je functie zijn het initieren van overstijgende kwaliteitsprojecten en coordineer je de uitvoering hiervan. Al met al dus een zeer veelzijdige baan als QA Compliant Specialist.

Het profiel / Your profile

• afgeronde HBO-opleiding in een relevant vakgebied;
• kennis van projectmanagement en zelfstandig kunnen werken;
• kennis van en inzicht in QP/RP werkzaamheden en processen voor het verrichten van voorbereidende werkzaamheden benodigd voor contacten met autoriteiten;
• kennis van en ervaring met GMP, GDP, EMEA, FDA en ICH richtlijnen;
• minimaal 5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie;
• goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
• communicatief vaardig, geduldig en doorzettingsvermogen.


Het aanbod / The offer

• uitdagende en afwisselende functie binnen een unieke en dynamische organisatie;
• een veelzijdige functie op de afdeling kwaliteit met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• gemotiveerd en gedreven team van collega’s.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-052-FMF, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.
Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 06 mei 2020

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 5-10 jaar