home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Technisch Werkvoorbereiderbedrijfslogo

Introductie

(wij noemen je onze Maintenance Lead)

Voel jij je helemaal thuis in een omgeving waar verbeteren centraal staat? Heb je veel kennis en ervaring met productie- en technische processen en ben je op zoek naar een werkvoorbereidingsfunctie waarin je het gehele technische beheer van jouw equipment aanstuurt? Wij bieden deze mogelijkheid bij Intersnack Nederland! Wij produceren, verpakken en verkopen producten onder merknamen als Chio en POM-BÄR, maar ook onder private labels voor retailers en maken onderdeel uit van de internationale Intersnack Group. Een organisatie waar de focus ligt op innovatie, flexibiliteit, duurzaamheid en klantgerichtheid.

De functie / The role

Jouw uitdaging als Maintenance Lead
Als Maintenance Lead stuur je het gehele technische beheer van jouw equipment aan. Je bent samen met een team van collega’s verantwoordelijk voor een aantal toegewezen productielijnen. Kwaliteit, productiviteit en technische beschikbaarheid van de productielijnen staan hierbij centraal. Je werkt volgens onze IWS (Integrated Work System) methodiek. In jouw rol ben je technisch eigenaar van een aantal productielijnen en verantwoordelijk voor het maximaliseren van de technische beschikbaarheid van deze lijnen (middels de TPM-methode).

Je focus ligt op het reduceren van ongeplande stops door middel van het plannen, coördineren en verbeteren van preventief onderhoud, alsmede het analyseren van met name frequente storingen aan de productie-installaties. Je analyseert en stelt de root cause vast bij verlies van output of vermindering van process reliability door technische problemen. Je zorgt voor een juiste voorinspectie bij onderhoud en zorgt ervoor dat onderhoud dusdanig wordt uitgevoerd dat de lijn weer in prefecte staat is. Je focust je hierbij op output en resultaten.

In deze rol krijg je de volledige vrijheid om het technisch beheer vorm te geven. Je vormt samen met een Line Lead en een Process Lead het lijnteam. Binnen dit team werken zo’n 30 operators die direct worden aangestuurd door een aantal Team Lead’s. Als Maintenance Lead communiceer je voornamelijk met de Line Lead, de Process Lead en de (storings)monteurs van de afdeling technische dienst. Daarnaast zorg je continu voor technische kennisoverdracht naar je team en de operators. Je rapporteert in deze functie aan de Line Lead.

Het profiel / Your profile

Wij gaan voor kwaliteit! Wat is jouw kwaliteit?
Je bent in het bezit van een Hbo-diploma (bij voorkeur op technisch gebied) en hebt relevante ervaring in een werkvoorbereidings- / coördinerende functie. Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie is een pré. De collega die wij zoeken is proactief, heeft technisch inzicht en analytisch vermogen. Je weet op een prettige en duidelijke manier kennis over te dragen. Verder vragen we:

Kennis en ervaring op het gebied van productie- en technische processen;
Kennis en ervaring op het gebied van hygiëne-, kwaliteits- en health & safety systemen en voorschriften;
Dat je fulltime (dagdienst) beschikbaar bent;
Dat je graag in Doetinchem (standplaats) wilt komen werken.

Het aanbod / The offer

Wat hebben wij je te bieden?
Wij bieden je een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is met veel ruimte voor eigen initiatief. We zijn financieel gezond en volop bezig met verbeteren. Wij bieden een marktconform salaris. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan:

8% vakantiegeld;
Winstuitkering;
25 vakantiedagen;
12 ATV dagen;
Pensioenregeling met twee derde werkgeversbijdrage;
Reiskostenvergoeding;
Deelname collectieve verzekeringen;
Diverse personeelsvoordelen.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Intersnack
Vacaturesteller:
Intersnack
Standplaats:
Doetinchem

Geplaatst op FMF: 06 mei 2020

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar