home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Medical Advisor

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Afwisselende en wetenschappelijk georiënteerde functie

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever produceert en exporteert een breed assortiment geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Vanuit de ‘state of the art’ productielocaties in Amsterdam en Brussel bereiden zij een breed scala aan geneesmiddelen uit bloedplasma. De productie vindt plaats onder de hoogste veiligheidseisen. Deze medicijnen worden gebruikt voor een groot aantal aandoeningen, waarvan vele levensbedreigend zijn. Daarnaast stellen zij kennis en infrastructuur ter beschikking van diverse partners. Dit doen zij door de productie van medicijnen onder eigen label uit te voeren. Als Medical Advisor ben je werkzaam op de medische afdeling. Dit is een van de afdelingen binnen de unit Medical & Regulatory Affiars. Naast medische zaken, bestaat de unit uit een klinische, registratie, farmacovigilantie en product ontwikkelingsafdeling. Deze medische afdeling werkt nauw samen met de afdeling Commercial Operations. Dit enthousiaste en gedreven team zoekt een nieuwe Medical Advisor.

De functie / The role

In de rol van Medical Advisor ben je het aanspreekpunt voor vragen over plasmageneesmiddelen en de klinische toepassing van deze geneesmiddelen. Je verzorgt productspecifieke trainingen voor zowel interne als externe doelgroepen (in binnen- en buitenland). Om dit te kunnen doen ben je op de hoogte van de literatuur over het gebruik van deze geneesmiddelen en zal je publicaties schrijven. Daarnaast bezoek je wetenschappelijke congressen en lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en de optimalisatie van de bestaande geneesmiddelen. Hierdoor ben je betrokken bij het klinisch onderzoek, de registratie en de marketing- en salesactiviteiten. Ook het uitvoeren van medisch risico assessments en de medische beoordeling van promotiematerialen behoren tot je takenpakket. Je zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor de medische beoordeling van veiligheidsgegevens, waardoor je ook een rol hebt binnen de farmacovigilantie.

Het profiel / Your profile

• afgeronde WO-opleiding tot arts (PhD is een pré);
• 3-5 jaar werkervaring in de farmaceutische industrie (voorkeur op een medische afdeling);
• aantoonbare kennis van en ervaring met advies geven op individueel patiëntenniveau;
• flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en oplossingsgericht;
• inhoudelijk geörienteerd, wetenschappelijke interesse en ervaring met schrijven van publicaties;
• ervaring met klinische onderzoeken en kennis van hematologie en immunologie is een pré.


Het aanbod / The offer

• uitdagende en afwisselende functie binnen een unieke en dynamische organisatie;
• inhoudelijk breed en wetenschappelijk geörienteerde functie;
• gemotiveerd en gedreven team van collega’s.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-051-FMF, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 01 mei 2020

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: Marketing / Sales, QA / regulatory, Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar