home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Specialistisch verpleegkundige Obstetriebedrijfslogo

Introductie

De afdeling Obstetrie is onderdeel van het Isala Vrouw-kindcentrum. Een afdeling waar jaarlijks gemiddeld 4000 (poli)klinische partussen plaatsvinden.

Het bedrijf / The company

We hebben een grote regionale functie wat het werken bij ons extra dynamisch maakt, door de brede patiëntencategorie en het diverse aanbod wat bij ons zorg vraagt. We werken nauw samen met onze ketenpartners, zoals verloskundigenpraktijken en kraambureaus.

De afdeling Obstetrie is een moderne afdeling waar zorg plaatsvindt op 35 kraamsuites waar we gezinsgerichte zorg aanbieden. Naast de kraamsuites hebben we nog zes bedden waar zwangere vrouwen worden verpleegd en twee triagekamers waar spoedconsulten plaatsvinden.

De functie / The role

Op de afdeling werken we in een groot team bestaande uit obstetrieverpleegkundigen, algemeen verpleegkundigen, kraamverzorgenden, klinisch verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en afdelingsassistenten. Met dit team dragen we zorg voor moeder en kind binnen een veilige omgeving en persoonlijke sfeer van Isala Vrouw-kindcentrum. Over het algemeen verleen je zorg in de tweede lijn. Soms krijg je te maken met situaties waarin de gezondheidstoestand van de patiënt snel verandert en verleen je ‘high risk’ en acute zorg. Hierbij werk je ook samen met onze collega’s van de Obstetrische High Care. Op de afdeling verricht je dynamische zorg, zo kan het zijn dat je de ene dienst zorgt voor een zwangere vrouw, de andere dienst hulp bij een partus verleent en weer een andere dienst een kraamvrouw en pasgeborene verzorgt.

Tijdens kantoortijden worden consulten op de afdeling gezien door verloskundigen en assistenten van de spoedpoli, na kantoortijden of in het weekend worden de vrouwen die voor consult komen mede geholpen door de obstetrieverpleegkundige.

Vanuit de afdeling worden zwangere vrouwen thuis bezocht door het team van de Thuismonitoring en zijn verpleegkundigen actief in het houden van spreekuren op de poli. Daarnaast kun je ook deel nemen aan één van onze werkgroepjes die zich richten op verbetering en innovatie. Jouw functie als obstetrieverpleegkundige zou je kunnen uitbreiden met één van deze taken.

Als obstetrieverpleegkundige verricht je alle voorkomende en specialistische verpleegkundige werkzaamheden voor de aan jou toegewezen patiënten
Je werkt nauw samen met meerdere disciplines en deskundigheidsniveaus
Je draagt bij aan de ontwikkelingen van de afdeling, maar ook naar de eerste lijn toe
Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal team waarbij je alle ruimte hebt om mee te denken in het verder vormgeven van de zorg
Patiënten met zwangerschapsafbreking zijn ook een onderdeel van onze verpleegkundige zorg

Het profiel / Your profile


Het profiel

Je bent een gedreven en enthousiaste obstetrieverpleegkundige met goede sociale vaardigheden
Je denkt graag mee in nieuwe ontwikkelingen en technieken
Je hebt hart voor de zorg voor patiënten en houdt van diversiteit in de zorg die gevraagd wordt
Je neemt in je werk initiatief, bent zelfstandig en functioneert ook uitstekend in teamverband
Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundige, aangevuld met de opleiding Obstetrie (en Gynaecologie)
Je kunt goed omgaan met wisselende werkdruk en diensttijdenHet aanbod / The offer

Wij hebben meerdere vacatures. Het minimale dienstverband is 20 uur per week. De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 50 met een huidig maximumsalaris van € 3.664,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van je contractvorm en ervaring). We hebben goede secondaire arbeidsvoorwaarden waaronder een 13de maand en je kunt gebruik maken van Flex Benefits. Een mogelijkheid om bijvoorbeeld met korting te sporten of korting te krijgen op aanschaf van een nieuwe mobiel. Binnen ons ziekenhuis is er veel aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Op basis hiervan worden er workshops en trainingen aangeboden waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Reactie / Reaction

Zou je meer willen weten over deze vacature of de afdeling, neem dan contact op met Ada Pot, operationeel leidinggevende, t (038) 424 24 85, Heleen van Polen, operationeel leidinggevende, t (038) 424 80 27 of Carlien Hylkema, t (038) 424 78 85.
Ook een dag meelopen behoort tot de mogelijkheden om nader kennis te maken met de Verloskunde van Isala. En wil je alvast een virtueel kijkje nemen op de afdeling? Ga dan naar de Instagrampagina verloskunde.isala.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Isala
Vacaturesteller:
Isala
Standplaats:
Zwolle

Geplaatst op FMF: 29 april 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar