home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Bedrijfsartsbedrijfslogo

Introductie

Wat is er aan de hand, hoe is het zo gekomen en hoe kunnen we helpen om de situatie te verbeteren? Dat is de puzzel die ik help op te lossen.” – Josephine ter Steeg, Bedrijfsarts

Het bedrijf / The company

Waar ga je werken

Arbodienst AMC is een specialistische arbodienst in de sectoren zorg, onderwijs en onderzoek in de regio Amsterdam. Onze speerpunten liggen op het gebied van preventie van verzuim en de zorg voor goede arbeidsomstandigheden: veiligheid, gezondheid, welzijn, straling en milieu. Voor Amsterdam UMC, locatie AMC en de Universiteit van Amsterdam zijn wij de interne arbodienst, daar buiten bedienen wij nog diverse andere organisaties in ons domein.

Arbodienst AMC is opleidingsinrichting voor bedrijfsartsen en heeft strategische allianties met onder andere het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid waarmee wij bijdragen aan toegepast academisch onderzoek in de arbeidsgeneeskunde. Met de arbodiensten van Amsterdam UMC, locatie VUmc en de Vrije Universiteit bestaan nauwe samenwerkingsbanden, die de komende jaren verder zullen worden verstevigd, in navolging van onder andere de alliantie tussen AMC en VUmc. Op dit moment betekent dit dat medewerkers van de arbodienst wederzijds werkzaamheden kunnen verrichten als daaraan behoeft

De functie / The role

Wat ga je doen

Als Bedrijfsarts bij Amsterdam UMC werk je voor de Arbodienst AMC. Arbodienst AMC is een ambitieuze organisatie met hoogwaardige adviseurs die voorop willen lopen in vakinhoudelijke ontwikkeling. Als Bedrijfsarts werk je in een multidisciplinair team en ben je breed inzetbaar in het pallet aan bedrijfsgeneeskundige taken. Natuurlijk binnen de verzuimbegeleiding, maar in onze aanpak staat preventie voorop. Dat betekent dus ook beroepsspecifieke PMO’s, infectiepreventie en activiteiten in het kader van duurzame inzetbaarheid.

De bedrijfsarts is binnen onze arbodienst niet alleen een vakinhoudelijk deskundige, maar ook een goede adviseur en gesprekspartner voor werkgever en werknemer. We pleiten ook graag voor meer aandacht voor de factor arbeid in de curatieve sector. Dit is mede mogelijk door de nabijheid van gerenommeerde onderzoeksinstituten als het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten en het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid.

Het profiel / Your profile

Wat we van je verwachten

Van onze bedrijfsartsen verwachten we dat ze geregistreerde professionals zijn, die mee willen werken aan de ontwikkeling van onze dienstverlening. Ook heb je ervaring met preventie binnen de gezondheidszorg, het onderwijs of het wetenschappelijk onderzoek. Verder:

Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden om in verschillende dienstverleningsmodellen te kunnen opereren;
Ben je een teamplayer en heb je de wil om samen te werken met collega’s en andere adviseurs van Arbodienst AMC;
Lijken jouw kernwaarden op die van ons: Betrokken, deskundig, teambuilder, flexibel en Innovatief

Het aanbod / The offer

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken bij Amsterdam UMC, locatie AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het salaris bedraagt maximaal € 7.085,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 14 CAO UMC).
Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.
Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook meer dan voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijamc.nl/arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Laten we kennismaken

Momenteel hebben we een compleet team, maar ben je overtuigd dat jij bij ons écht het verschil gaat maken? Stuur ons dan je open sollicitatie en laten we kennis maken.

Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Robert Fidder (Bedrijfsarts & Hoofd Arbodienst), via 06-14655436 of r.fidder@amsterdamumc.nl.

Een screening en/of medische onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

Wij zien uit naar onze kennismaking!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Amsterdam UMC
Vacaturesteller:
Amsterdam UMC
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 15 april 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar