home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Manager Sales

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Uitdagende managementpositie / ondernemerschap / informele en laagdrempelige cultuur
(Ridderkerk)


Het bedrijf / The company

Eureco-Pharma, gevestigd in Ridderkerk, is sinds 1996 een zelfstandige onderneming die zich bezighoudt met het beschikbaar stellen van geneesmiddelen voor de Nederlandse markt. De toegevoegde waarde is het leveren van een besparing op het geneesmiddelenbudget en het oplossen van beschikbaarheidsproblemen.
Eureco-Pharma is actief in het parallel importeren en het registreren van receptgeneesmiddelen. Hierbij ligt hun focus op de intramurale (ziekenhuis)markt. Én zij maken zich sterk voor het oplossen van geneesmiddelentekorten. Hun klanten zijn ziekenhuisapothekers, openbare apotheken en groothandels in Nederland. Bij Eureco-Pharma werken ongeveer 100 mensen die zich iedere dag inzetten voor betaalbare en toegankelijke farmaceutische zorg. De organisatie weet zich te onderscheiden door haar sterke leverbetrouwbaarheid en hoge servicegraad. De kernwaarden die zij zowel intern als extern hanteren zijn: Betrokkenheid, Deskundigheid, Verbetering en Betrouwbaarheid. De organisatie heeft de afgelopen jaren een sterke autonome groei doorgemaakt, zowel in omzet als in een organisatorische professionalisering. Om verder vorm te geven aan de groei, is Eureco-Pharma op zoek naar een enthousiaste Manager Sales.


De functie / The role

Als Manager Sales ben je de schakel tussen klanten, medewerkers, accountmanagers en stem je de commerciële belangen af met de overige afdelingen binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van het verkoopplan, bestaande uit verkoopdoelstellingen, strategie en een resultatenbudget. Binnen deze rol geef je leiding aan de afdeling Customer Service en Accountmanagement, bestaande uit circa 5 FTE en zorg je, zowel kwalitatief als kwantitatief voor de realisatie van een optimale performance van deze afdeling. Dit doe je onder andere door middel van het ontwikkelen en sturen op basis van KPI’s en je bepaalt de inhoud van rapportages. Ook zorg je voor afdeling gerelateerde managementinformatie en analyses en maak je deze zichtbaar voor de medewerkers en het managementteam. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het offertetraject en zorg je voor de juiste afhandeling van aanvragen, orders leveringen en after sales service.
Samen met de Managing Director zorg je voor de vertaling en implementatie van de bedrijfsstrategie naar de operationele strategie. Daarbij is het belangrijk om tijdig eventuele knelpunten in het verkoopproces (i.s.m. Business Control) te signaleren, analyseren, rapporteren en ben je verantwoordelijk voor verbeterprocessen. Daarnaast volg en geef je input op budgetten en jaarplannen in relatie tot de operationele strategie en zet je deze om naar taken voor je team. Ook zul je, samen met de Managing director en Business development, een bijdrage leveren aan nieuwe marketing strategieën en productintroducties.


Het profiel / Your profile

• minimaal hbo denk- en werkniveau, opleiding bij voorkeur in een commerciële richting;
• minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• ervaring in de farmaceutische branche is een sterke pré;
• affiniteit met CRM- en ERP-systemen;
• kennis van diverse Office pakketten;
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
• aantoonbaar opgeleid in vereiste GMP richtlijnen volgens opleidingsmatrix.


Het aanbod / The offer

• managementrol met een breed pakket aan taken en verantwoordelijkheden;
• groeiende, succesvolle organisatie met hart voor de medewerker;
• invloed op je eigen succes;
• competitieve arbeidsvoorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/20-027-FMF, naar Djamila Hagemans of Anneke Aangeenbrug, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Djamila Hagemans of Anneke Aangeenbrug via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.


Tenslotte ..... / Finally ....

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Eureco Pharma B.V.
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Ridderkerk

Geplaatst op FMF: 14 april 2020

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar