home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Productie SupervisorIntroductie

Algist Bruggeman produceert bakkersgist voor traditionele en industriële bakkerijen en voor de particuliere thuisbakker. Sinds hun ontstaan in 1949 is dit Belgisch bedrijf in de Gentse kanaalzone uitgegroeid tot een toonaangevende producent van bakkersgist in verse, vloeibare en droge vorm.

Het bedrijf / The company

Algist Bruggeman biedt ook een compleet gamma aan van ingrediënten en broodverbeteraars die uitstekende bakresultaten garanderen.

Vanuit hun jarenlange ervaring heeft Algist Bruggeman een sterke productiekennis en procesbeheersing opgebouwd, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande eindproducten. Daarnaast zijn ze ook een pionier in het ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen, zodat ze steeds tegemoetkomen aan de snel veranderende behoeften van de bakkers en industriële bakkerijen. Op die manier is Algist Bruggeman in staat totaal oplossingen aan de klant te leveren.

Werken bij Algist Bruggeman is samenwerken met 180 enthousiaste collega’s in een dynamisch, hoogtechnologisch bedrijf, waar waarden zoals productkwaliteit, veiligheid en innovatie hoog in het vaandel worden gedragen.

De functie / The role

Functieomschrijving/taken

Samen met je collega’s sta je in voor de begeleiding en coaching van de medewerkers in de afdeling gist-fermentatie. Na opleiding en inwerking word je verantwoordelijk voor het fabricageproces in de fermentatie.
Je volgt de opgestelde planning op, stuurt bij waar nodig en draagt de eindverantwoordelijkheid van de productie.
Je houdt toezicht op de productkwaliteit, de veiligheidsvoorschriften, de hygiëne en beheert cruciale productie- en verbruik parameters.
Je behartigt de personeelsaangelegenheden van je ploeg en coacht hen in het behalen van de doelstellingen (dagelijkse opvolging, leiden van teamvergaderingen, …).
Je werkt actief mee aan de uitwerking en realisatie van verbeteringsprojecten en –studies.Het profiel / Your profile

Profiel kandidaat

Je hebt bij voorkeur een diploma niveau bachelor of industrieel ingenieur mogelijk met optie biochemie, milieu, landbouw- en voedingsindustrieën of gelijkwaardig door ervaring.
Je hebt een hart voor en (beginnende) ervaring met het leiden van een ploeg in een productieomgeving in de procesindustrie.
Je hebt ervaring in de procesindustrie.
Je getuigt van verantwoordelijkheidszin en betrokkenheid, en durft beslissingen te nemen.
Je bent sterk in organiseren, flexibel en kan goed omgaan met stress.
Je bent bereid te werken in een volcontinu ploegensysteem (vroeg, laat, nacht, weekend).
Je bent communicatief sterk in het Nederlands, Frans en Engels zijn belangrijke voertalen in de groep.Het aanbod / The offer

Arbeidsvoorwaarden
Je kan voor deze functie rekenen op een zeer volledig en competitief salarispakket. Je komt terecht in een succesvol en financieel gezond bedrijf, marktleider met een ijzersterke reputatie binnen haar sector en onderdeel van een sterke internationale groep. Je krijgt de kans om samen te werken met bekwame en gedreven collega’s en dit zowel op de afdeling als in het ganse bedrijf. Je krijgt een uitdagend takenpakket met veel ruimte voor eigen initiatief. Verder krijg je de gelegenheid tot het volgen van diverse opleidingen.

Reactie / Reaction

Contactpersonen
Heb je interesse in deze vacature en wil je er graag meer over weten? Neem dan contact op met:

Nele Geusens, Recruitment Consultant
T: +32 497 57 08 94
E: geusens@themagroup.be


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Algist Bruggeman
Vacaturesteller:
Themagroup
Standplaats:
Gent Belgie

Geplaatst op FMF: 07 april 2020

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar