home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Supply Chain Manager FoodIntroductie

Ben jij een ervaren Supply Chain manager die zich thuis voelt in een familiebedrijf in de Food? Stuur jij graag mensen aan en houd je daarbij graag het overzicht? Heb jij ervaring met Demand Planning in FMCG en ben je altijd bezig om te kijken naar het verbeteren en optimaliseren van processen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van snackproducten. Met de bekende merken die zij produceren zijn al meer dan 30 jaar marktleider in de Retail en Out-of-home markt. Op de locatie in de regio Utrecht werken ruim 100 medewerkers.

Het bedrijf heeft als missie om het productassortiment steeds opnieuw af te stemmen op de veranderende consumentenwensen, met betrekking tot kwaliteit, gezondheid, sociaal welzijn en gemak. Maar bovenal is het doel om culinair genot te bieden bij elke hap.


De functie / The role

Als Supply Chain Manager stuur je de afdeling - bestaande uit de medewerkers Orderdesk, Klachtafhandeling, Account Support en Bedrijfsbureau - aan. Je legt processen vast en bent continue bezig met het optimaliseren en borgen van de gebruikte procedures en werkwijzen voor orderverwerking, planning, inkoop en databeheer.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare forecast voor commercie (intern) en een optimale dienstverlening richting de klant (extern). Daarvoor houd jij je bezig met:
- Verzamelen, analyseren en beoordelen van alle relevante commerciƫle informatie die van invloed kan zijn op de forecast;
- ondersteunen en uitdagen (in samenwerking met Finance) van Sales en Marketing bij het bepalen van de forecast;
- assortiments - en voorraadbeheer;
- orderverwerking, sales support en logistiek.


Het profiel / Your profile

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Bedrijfskunde, Logistiek of een aanverwante opleiding. Daarnaast heb je meerdere jaren leidinggevende ervaring opgedaan in een food productie omgeving. Je wilt graag helpen processen te verbeteren en optimaliseren en houdt daarbij zowel de belangen van jouw eigen team, de afdeling commercie en operations en de belangen van de klant in het oog.

Je beschikt over de volgende kennis:

Gevorderde gebruiker van Excel en ervaren gebruiker Word en Powerpoint
Specialistische kennis met Goederenstroombesturingsysteem (ERP-pakket)
Specialistische kennis van EDI-systeem
Specialistische kennis van CRM-systemen (Synergy en Data-Outlet)
Gevorderde kennis van forecast-/demandplanningssystemen en -methodieken
Kennis van rapportagetools (bijv. Qlik view)
Enige kennis van SQL

Als persoon ben je klant- en resultaatgericht. Je bent een stevige gesprekspartner, werkt nauw samen met de Marketing & Sales directeur en rapporteert aan de Algemeen directeur.


Het aanbod / The offer

Een leidinggevende functie waarin je je eigenaarschap en gedrevenheid volledig kwijt kunt. We bieden verder een marktconform salaris (cao gemaksvoedingsindustrie), een vaste eindejaarsuitkering en ATV dagen.

Een prettige en professionele bedrijfscultuur waarin kwaliteit, eigenaarschap, energie & enthousiasme, executie- en resultaatgericht voorop staat.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Aeres Agree
Standplaats:
Utrecht, Gelderland

Geplaatst op FMF: 06 april 2020

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility, Planning & Logistiek
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar