home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Zorgconsulentbedrijfslogo

Introductie

Voor de regio Noordwest zoeken wij een Zorgconsulent voor 28 uur per week

Het bedrijf / The company

De zorgconsulenten van Cliëntbureau Noordwest zijn actief in Noord-Holland in de gebieden Alkmaar e.o., Haarlem e.o., Zaanstreek Waterland en West Friesland. Er wordt gewerkt vanuit verblijfslocaties in de regio Noordwest, vanuit huis of vanuit het servicekantoor van Philadelphia in Amsterdam. De doelgroep bij Philadelphia zijn mensen met een verstandelijke beperking en eventuele bijkomende problematiek. We werken vanuit zorgvisies vertaald naar specifieke waarden voor de doelgroepen Ouderen, LVB, MVG, EMB, VB en Jeugd & gezin. In de regio Noordwest biedt Philadelphia wonen en dagbesteding en is bezig met ontwikkeling en uitbreiding van het aanbod.

De functie / The role

Als zorgconsulent zorg je er voor dat onze nieuwe en bestaande cliënten zo snel mogelijk de zorg krijgen die bij hen past. De vraagstukken zijn verschillend, een aanvraag voor dagbesteding, voor logeren, voor een woonplek tot het verhuizen naar een andere woonplek. Je bent aanspreekpunt voor cliënten en zijn/haar belangenbehartigers, maar ook voor locatiemanagers en coördinerend begeleiders. Tevens ben je aandacht functionaris van een aantal locaties, dit betekent dat jij precies weet wat deze locaties kunnen bieden qua zorg en wanneer er ruimte is voor een nieuwe cliënt/nieuwe cliënten binnen deze locaties. Hiermee ben je de vraagbaak voor je collega’s als zij op zoek zijn naar een nieuwe locatie voor een cliënt.

Het profiel / Your profile

Wie ben jij? Een gedreven persoon die graag voor iedere cliënt het juiste aanbod weet te vinden. Je vindt het uitdagend om in een dynamische omgeving te werken en kunt goed aansluiten bij de diverse betrokken partijen; de cliënt en zijn/haar netwerk, de locaties (en de locatiemanagers) en de gedragsdeskundige en weet hoe je tussen diverse belangen kunt bewegen.

Je komt te werken in een klein team, maar kan ook goed solistisch werken. Je kunt goed overstijgend denken en hebt zowel een sociale als een commerciële instelling om de cliënt goed te plaatsen en tevens Philadelphia ieder jaar weer te laten groeien.

Bij voorkeur heb je voldoende kennis van diverse financieringsvormen en zorgaanbod, marktverkenning en marktbewerking, aanvragen (her-)indicaties WLZ, proactieve persoonlijkheid met commerciële inslag. Verder heb je minimaal een afgeronde mbo niveau 4 of hbo opleiding in de richting van zorg & welzijn. Je gaat graag actief de markt benaderen om zo een bijdrage te leveren aan de doelstellingen voor de regio waarin jij werkt. Je weet wie in jouw regio werkzaam zijn binnen de VG sector, maar zeker ook in de andere sectoren binnen Zorg en Welzijn. Ook ben en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen in de zorg, zowel op het gebied van WLZ als de WMO.

Het aanbod / The offer

Dit krijg je van ons

Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten.
Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 50.
Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.Reactie / Reaction

Echt iets voor jou?

Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór donderdag 6 april, via de sollicitatieknop op deze pagina of mail naar info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 2230. Heb je nog vragen? Bel Yvonne van Baardwijk, Teamleider Clientbureau, via telefoonnummer 06 - 25 27 85 72. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.

Goed om te weten; de kennismakingsgesprekken zijn gepland op donderdag 16 en dinsdag 21 april.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Philadelphia
Vacaturesteller:
Philadelphia
Standplaats:
regio Noord West

Geplaatst op FMF: 19 maart 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Medisch algemeen
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar