home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Patient Safety Senior Specialist & RMP managerbedrijfslogo

Introductie

Novartis is wereldwijd actief en richt zich op de ontwikkeling van innovatieve gepatenteerde geneesmiddelen en generieke geneesmiddelen. Onze missie is om innovatieve geneesmiddelen te ontdekken, om de kwaliteit van leven te verbeteren en de levensduur te verlengen.

Het bedrijf / The company

750 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf ook afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Wij geloven dat het antwoord ligt in het samenbrengen van nieuwsgierige, moedige en sa-menwerkende mensen in een inspirerende omgeving. Waar je kansen krijgt om de kracht van digitaal en data te ontdekken. Waar je in staat wordt gesteld om falen te riskeren door het nemen van slimme risico’s, en waar je wordt omgeven door mensen die jouw vastbe-radenheid delen om de meest moeilijke medische problemen op te lossen.

De functie / The role

Wij willen een betrouwbare leider zijn in het leveren van een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheidszorg. Maak als Patient Safety Senior Specialist en RMP manager het verschil voor patiënten door de veiligheid van onze medicijnen te waarborgen.

Spreekt jou dit aan en wil jij werken bij een wereldwijde leider in verschillende indicatiege-bieden? Dan ben jij wellicht de Patient Safety Senior Specialist & Risk Management Plan (RMP) Manager die wij zoeken binnen ons Patient Safety team!

Als Patient Safety Senior Specialist & RMP Manager ben je verantwoordelijk voor de lokale implementatie van het Risk Management Plan voor de producten van alle onderdelen van Novartis (innovatieve, generieke en biosimilar producten). Je staat in nauw contact met alle betrokken afdelingen en coördineert en bewaakt de kwaliteit en deadlines van hun werk-zaamheden om zo het RMP succesvol te kunnen implementeren. Ook verzorg je training aan medewerkers m.b.t het RMP onderwerpen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verwerken van gemelde bijwerkingen in lijn met de lokale en internationale wet- en regelgeving.

Het profiel / Your profile

Minimum requirements
• Je hebt minimaal een Master opleiding (medisch, paramedisch of b.v. medische bi-ologie, biomedische wetenschappen)
• Je hebt een prima beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en ge-schrift.
• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een medische of paramedische functie, bij voorkeur in Patient Safety of Medische Registratie.
• Je kan prima samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen, bewaakt de voortgang van projecten en bent sterk in het plannen en organiseren van je werk.

Het aanbod / The offer

Wij bieden

• Een uitdagende baan van 32-40 uur per week
• De mogelijkheid om binnen een professioneel team samen te werken binnen een complexe en uitdagende omgeving
• Een breed pallet aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
• Een dynamische internationale werkomgeving
• Een marktconform salaris


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Novartis
Vacaturesteller:
Novartis
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 17 maart 2020

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales, R&D
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar