home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Business analist zorgverkoopbedrijfslogo

Introductie

Het zorglandschap verandert. De samenleving verwacht van de sector toekomstbestendige zorg. Efficiënt en betaalbaar. Het hoofdlijnenakkoord voor de specialistische zorg is daar een voorbeeld van. Er wordt ‘meer voor minder’ gevraagd: het GHZ zal de komende tijd zijn zorg nog slimmer moeten organiseren om te kunnen voorzien in de veranderende zorgvraag. Als business analist vervul je hierbij een spilfunctie!

Extra info

Werken bij het Groene Hart Ziekenhuis

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.

De functie / The role

Dit ga jij doen

Als business analist beslaat jouw werk grofweg drie onderdelen:

Zorgverkoop: het maken van analyses, doorrekenen van scenario’s en opstellen van offertes en prijslijsten. Hierover vervolgens adviseren binnen én buiten de organisatie. Opstellen en uitvoeren van het zorgverkoopplan en een actieve rol in de onderhandelingen met de zorgverzekeraars;
Marktanalyses: in samenwerking met de marktanalist voer je markt-, huisartsen- en productieanalyses uit en maak je markt- en portfolio analyses; en
(Pro)actieve bijdragen aan het innovatieve regionale programma Gedeelde Zorg, door analyses en opzetten van business cases.


Het profiel / Your profile

Dit breng jij mee

Je hebt er van nature lol in om zaken te doorgronden en te analyseren. Het naadje van de kous te willen weten. Zonder echter in de data te verzanden. Je wilt de uitkomsten namelijk ook graag toetsen en delen en hiervoor ga je in gesprek met collega’s van de eigen en andere afdelingen.

Je bent een energieke professional die een hbo- of wo-opleiding heeft afgerond en bovendien beschikt over hbo+ werk- en denkniveau. Door jouw opleiding en/of werkervaring heb jij een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en aandacht voor details. Je werkt accuraat en krijgt energie van het omvormen van data naar informatie. Je bent bedreven in het gebruik van Excel en hebt interesse in (en liefst ervaring met) het gebruik van BI-tools.

Je bent een communicatief vaardige gesprekspartner die serieus genomen wordt. Je neemt graag initiatief en bent proactief. Een term als ‘eigenaarschap’ past bij jou. Je hebt verder oog voor wat er om je heen gebeurt en gebruikt dit om verbanden te leggen en om de verbinding met anderen aan te gaan. Het speelveld van de zorg is uitdagend en complex en jij weet hier soepel en met gevoel voor belangen en verhoudingen in te bewegen.

Het aanbod / The offer

Bij ons krijg je

Ruimte om mee te denken in projecten en je zelf te ontwikkelen
Een dienstverband van 32-36 uur per week
Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband
Salariëring conform Cao Ziekenhuizen FWG 55 op basis van opleiding en ervaring, max € 4.111,- bruto p/m (bij 36 uur)
8,33 % vakantietoeslag en 8,33 % eindejaarsuitkering (dus bij elkaar 14 bruto maandsalarissen per jaar)
Op loopafstand van trein en bus en vlakbij de A12.

Daarnaast heeft het GHZ allerlei initiatieven om jou te helpen energiek te blijven. Van mindfulness- en yogalessen tot een fietsplan, korting op sportscholen, gratis voedings- en beweegadvies. Het aanvragen van een VOG en het maken van een Talent Motivatie Analyse maken onderdeel uit van de procedure.


Reactie / Reaction

Het ziekenhuis wordt bij het wervingsproces ondersteund door externe partner ISA GROUP middels Recruitment & Sourcing Advice. Heb je interesse in deze functie en herken jij je in de functie-eisen? Stuur hen dan jouw CV en motivatiebrief. Zij nemen dan op korte termijn contact met je op voor nadere afstemming.

Voor meer informatie over de vacature, de organisatie of over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Bart Diepenbroek (Managing Consultant/Partner van ISA GROUP) op telefoonnummer 06-55201321.

Directe sollicitatie of acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Groene Hart ziekenhuis
Vacaturesteller:
Groene Hart ziekenhuis
Standplaats:
Gouda

Geplaatst op FMF: 17 maart 2020

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar