home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Office Manager (0,6 – 0,8 fte)

priority vacature priority vacature

Introductie

Organisatorisch multitalent binnen een gedreven en enthousiast team

Het bedrijf / The company

Derks & Derks bestaat bijna 20 jaar en zit vol met ambities die we met jou willen verwezenlijken. Wij zijn succesvol in Life Sciences en Healthcare en hebben een uitstekende reputatie. Ons netwerk in de markt is ijzersterk en we staan bekend om ons sectorspecialisme en onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Derks & Derks Delivers: Hoger opgeleide professionals en managers voor tijdelijk en vast. Derks & Derks Develops: Individuen, teams en bedrijven. Met 20 professionals op ons hoofdkantoor en 50 talenten bij onze klanten in het land. Via INRALS hebben we toegang tot een wereldwijd netwerk van Recruitment Bureaus binnen Life Sciences. We bieden meerwaarde door Executive Education voor onze sectoren met de Masterclass NieuweZorg en Leergang Industriële Farmacie. We zijn trots op 90% terugkerende klanten en zijn er klaar voor om nog verder te groeien. Daar hebben we jou bij nodig.

Onze cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen! We zijn op zoek naar een Office Manager met affiniteit met financiële administratie, die net dat stapje extra zet om kandidaten, klanten en collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen.


De functie / The role

Je bent een essentiële schakel in onze organisatie. Allereerst ben je natuurlijk verantwoordelijk voor alle algemene secretariële werkzaamheden. Gezien de dynamische aard van het bedrijf houd je je daarnaast bezig met alles wat er op een dag (onverwacht) op je pad komt, zoals HR-vraagstukken of het opstellen van contracten, het tekstueel en grammaticaal beoordelen en controleren van rapporten en offertes of de inkoop van materialen. Je bent de proactieve persoon die het leuk vindt om meerdere ballen in de lucht te houden.
Je krijgt energie van het (mede) organiseren van events. Daarnaast bied je ondersteuning aan het management en (interne) projecten die voorbij komen binnen de verschillende business units en B.V.’s van Derks & Derks. Ook ondersteun je waar nodig in de financiele administratie. Je kan hierbij denken aan het verzorgen van de facturatie, betalingstermijnen bewaken en het aanleveren van de administratie bij ons administratiekantoor.

Kortom, een veelzijdige job met veel afwisseling voor een energieke en daadkrachtige Office Manager!


Het profiel / Your profile

• hbo werk- en denkniveau;
• een echte teamspeler met een hands-on mentaliteit;
• representatief, proactief, daadkrachtig, stressbestendig en nauwkeurig;
• kennis van en ervaring met MS Office;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Het aanbod / The offer

• een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;
• veel contact met collega’s en klanten;
• breed takenpakket met grote mate van eigen verantwoordelijkheid;
• ruimte voor ontwikkeling.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-024- FMF, naar Pieter van Gelderen van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met de heer Van Gelderen op 033 - 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amersfoort

Geplaatst op FMF: 12 februari 2020

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Planning & Logistiek, Administratief
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar