home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Kwaliteitscontroleur

priority vacature priority vacature

Introductie

Zeer dynamisch en hectisch groeiend bedrijf met groeie doorgroeimogelijkheden

Het bedrijf / The company

Voor een internationale producent in de voeding zijn wij op zoek naar een Kwaliteitscontroleur. Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie waar door groei de hectiek en workload groot kan zijn. Het product wordt wereldwijd verkocht in meer dan 70 landen, en het is een toonaangevend voedingsproductiebedrijf!

De functie / The role

In je functie ga je intensief aan de slag met interne en externe stakeholders door het uitvoeren van audits en alles wat daar bij komt kijken om samen tot een zo goed mogelijk kwaliteitssysteem te komen. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit:

• Uitvoeren en rapporteren van audits met betrekking tot kwaliteitssystemen bij fabrieksfaciliteiten, contract warehouses, externe fabrikanten, dienstverleners en overige leveranciers;
• Beoordelen van ingediende actieplannen;
• Assisteren in implementeren van correctieve/preventieve acties;
• Monitoren en sluiten van deze acties;
• Uitvoeren van mock recalls.

Het profiel / Your profile

Je hebt een passie voor voedselveiligheid en -kwaliteit en kan ook anderen hierin inspireren en motiveren. Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn een vereiste. Verder heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van levensmiddelentechnologie, engineering, farmacie of andere vergelijkbare opleidingen. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen QA, QC, QS in farmacie, zuivel, of gelieerde industrieën. Teven heb je kennis en ervaring in audits, GMP, HACCP, ISO en andere kwaliteitssystemen.

Het aanbod / The offer

Zeer leuke en groeiende werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden (ook internationaal) en zeer goede arbeidsvoorwaarden:

€ 3.500 – € 4.700 per maand. Overige belangrijkste arbeidsvoorwaarden zijn een eindejaarsuitkering 2.5%, 25 vakantiedagen plus 13 atv dagen, goed pensioen, opleidingsmogelijkheden!

Reactie / Reaction

Yor-in is in opdracht van onze klant op zoek naar een passende kandidaat voor deze functie. Dat betekent dat je eerst kennis zult maken met onze Recruiter Laurens Breure. Vervolgens brengen we jou in contact met de klant voor de verdere procedure. Ben jij de kwaliteitscontroleur die Yor-in zoekt? Of heb je eerst nog wat vragen?

Bel of app me op 06-24202106 of stuur een mail naar l.breure@yor-in.nl.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Yor-in
Vacaturesteller:
Yor-in
Standplaats:
NIjmegen/Arnhem

Geplaatst op FMF: 11 februari 2020

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar