home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Specialist

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Uitdagende QA functie binnen internationaal en uniek familiebedrijf

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk leverancier van hoogwaardige farmaceutische werkzame bestanddelen en hulpstoffen. Deze producten worden gebruikt voor eigen bereiding in een apotheek en de farmaceutische industrie. De farmaceutische grondstoffen en mengsels (halffabrikaten) worden verpakt onder GMP condities in daartoe volledig uitgeruste geconditioneerde ruimtes door adequaat opgeleid personeel. De grondstoffen worden over de hele wereld ingekocht. De organisatie doet hierbij zaken met de beste leveranciers, welke slechts geaccepteerd worden na toetsing aan het interne leveranciersbeoordelingssysteem. Het kwaliteitsniveau binnen de organisatie en de daarmee gepaard gaande strenge normen garanderen een juiste kwaliteit van de producten. De werksfeer binnen de organisatie wordt gekenmerkt als veilig, betrokken en persoonlijk. In deze functie heb je veel vrijheid en een duidelijke verantwoordelijkheid. Ter versterking van het huidige QA team is de organisatie op zoek naar een zelfstandige en ambitieuze Quality Assurance Specialist.

De functie / The role

Als Quality Assurance Specialist ben je verantwoordelijk voor het beheren, verbeteren en optimaliseren van het kwaliteitssysteem. Je bent onderdeel van de afdeling kwaliteitsbeheer. Deze afdeling begeleidt en controleert alle activiteiten van de bedrijfsvoering, middelen en producten. Dit wordt gedaan door middel van het formuleren, vastleggen en bewaken van kwaliteitsnormen in bedrijfsprocedures conform geldende GMP-, GDP- en ISO-normen en overige wetgeving. In de functie van QA Specialist richt je je op het beheer en onderhoud van het kwaliteitshandboek, change control, CAPA beheer, planning van audits en geven van interne trainingen. Uiteraard zal je de afdeling verder ondersteunen waar nodig. Deze uitdagende en zelfstandige functie vraagt om een gedreven, zelfstandige en communicatief vaardige professional die zich verder wil ontwikkelen binnen een veilige, betrokken en unieke organisatie.

Het profiel / Your profile

• een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van farmacie, life sciences of biochemie;
• minimaal 2 jaar QA-ervaring binnen de farmaceutische industrie;
• kennis van en ervaring met GMP, GDP, ISO9001 en het opzetten van een kwaliteitssysteem;
• ervaring met een documenten beheersysteem en interne audits strekt tot aanbeveling;
• het vermogen om zelfstandig, secuur en gestructureerd te werken;
• communicatief vaardig en analytisch sterk;
• uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.


Het aanbod / The offer

• zelfstandige kwaliteitsfunctie binnen een internationale en groeiende organisatie;
• een rol binnen een persoonlijk en uniek familiebedrijf;
• onderdeel van een enthousiast, gedreven en ambitieus team;
• veel vrijheid en mogelijkheid om je talent en ambitie te ontplooien.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-073-FMF, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun u bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:

Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 03 februari 2020

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar