home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Technician

priority vacature priority vacature

Introductie

Veelzijdige verantwoordelijkheden / geavanceerd distributiecentrum / toegankelijke cultuur / doorgroeimogelijkheden

Het bedrijf / The company

Onze relatie focust zich op het nakomen van beloften aan patiënten, zorgverleners, stakeholders en de samenleving. Tegelijkertijd houden ze zich bezig met het bouwen van een innovatief bedrijf, dat zich inzet voor het bevorderen van de wereldwijde gezondheid. Onze relatie is marktleider op het gebied van contactlenzen, verzorgingsmiddelen voor contactlenzen, oog optische chirurgische producten en instrumenten en oog optische medicijnen. In Amsterdam zit het grootste distributiecentrum van onze klant, wat ruim 15.000 vierkante meter beslaat. Vanaf deze locatie worden producten opgeslagen, verpakt en verscheept naar klanten in meer dan 120 landen wereldwijd. Dagelijks verwerkt het geavanceerde en sterk geautomatiseerde distributiecentrum ongeveer 25.000 bestellingen. De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich als informeel, open en toegankelijk. Je komt te werken in een team van 3 QA Technicians. Doordat een van de huidige QA Technicians intern is doorgegroeid, is onze klant op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige QA Technician.

De functie / The role

In de rol van QA Technician ben je enerzijds verantwoordelijk voor de dagelijke kwaliteitswerkzaamheden. Denk hierbij aan het onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem, certificering, het uitvoeren van interne audits, eindverantwoordelijkheid dragen voor het archief en het documentensysteem. Anderzijds werk je mee aan projecten met het ook op risico manangement. Hierbij kan je denken aan het controleren van de temperatuur in het warehouse en het efficiënter maken van processen. Deze rol biedt je veel vrijheid en zelfstandigheid. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt zaken zelfstandig op te pakken en zijn eigen werkschema in te delen. Ben jij inhoudelijk gedreven, heb je een aanpakkersmentaliteit en wil jij kwaliteit naar een hoger systeem tillen? Dan is deze functie een ideale kans voor jou!

Het profiel / Your profile

• afgeronde mbo/hbo-opleiding en ervaring met projectmanagement;
• minimaal twee jaar ervaring in een gelijksoortige rol, bij voorkeur in medical devices (ISO 13485, FDA);
• affiniteit met logistieke operationele processen en ervaring met MDD/MDR;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• persoonskenmerken: aanpakkersmentaliteit, oplossingsgericht, enthousiast, klantgericht, analytisch, zelfstartend, verantwoordelijk en uitstekende communicatieve vaardigheden.


Het aanbod / The offer

• een fulltime positie (37,5 uur per week) bij een geavanceerd en sterk geautomatiseerd distributiecentrum;
• onderdeel van een gedreven team met veel inhoudelijke kennis;
• doorgroeimogelijkheden;
• dynamische functie met een divers takenpakket;
• veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-069-DD, naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 17 december 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar