home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Monteur 2 ploegendienstIntroductieHet bedrijf / The company

Wie we zijn...

Merck & Co., Inc., Kenilworth, New Jersey, VS staat bekend als "Merck" in de Verenigde Staten, Canada en Puerto Rico. We staan bekend als "MSD" in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Latijns-Amerika en Azië-Pacific. We zijn een wereldwijde biofarmaceutische leider met een gevarieerde portfolio van geneesmiddelen op het gebied van oncologie, vaccins en diergezondheidsproducten.

Ons doel is om innovatieve producten te ontwikkelen en te leveren, die levens redden en verbeteren. Met 69.000 werknemers in meer dan 140 landen werken we met ultramoderne technieken in laboratoria en fabrieken om innovatieve behandelingen aan te kunnen bieden voor een betere gezondheid van mens en dier. We zijn trots op onze 125 jaar dienstverlening en blijven een van de grootste investeerders ter wereld in onderzoek en ontwikkeling. In Nederland werk je met 6.000 collega"s verspreid over 4 verschillende locaties, te weten Haarlem, De Bilt, Oss en Boxmeer.

Waar we naar zoeken...

Dankzij ons veelzijdige product portfolio kunnen we een interessante werkplek bieden voor iedereen. In een wereld van snelle innovatie zoeken we naar hoogopgeleiden die impact willen maken in alle aspecten van ons bedrijf, maar net zo belangrijk zijn de diverse functies die onze fabrieken draaiende houden en de dynamiek van logistieke processen kunnen sturen. Samen werken we aan doorbraken op het gebied van gezondheid die de komende generaties zullen beïnvloeden. We nodigen je uit om samen met ons mee te denken en diverse perspectieven mee te brengen naar onze organisatie. Samen gaan we door met het uitvinden voor het leven, het beïnvloeden van levens en het inspireren van elkaar om zo tot de beste resultaten te komen.

INVENT.

IMPACT.

INSPIRE.

We zijn er trots op dat we een bedrijf zijn dat de waarde van diverse, getalenteerde en toegewijde mensen samenbrengt en omarmt. De snelste manier om innovatie te doorbreken is wanneer diverse ideeën samenkomen in een inclusieve omgeving. We moedigen onze collega's aan om respectvol naar elkaar te zijn en gezamenlijk problemen te benaderen. We zijn een werkgever die gelijke kansen biedt en toegewijd is aan het bevorderen van een inclusieve en diverse werkplek

Extra info

Search Firm Representatives Please Read Carefully
Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA, also known as Merck Sharp & Dohme Corp., Kenilworth, NJ, USA, does not accept unsolicited assistance from search firms for employment opportunities. All CVs / resumes submitted by search firms to any employee at our company without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of our company. No fee will be paid in the event a candidate is hired by our company as a result of an agency referral where no pre-existing agreement is in place. Where agency agreements are in place, introductions are position specific. Please, no phone calls or emails.

De functie / The role

Vind jij het leuk om te werken met hoog geautomatiseerde apparatuur op een cleanroom afdeling en wordt je blij van het oplossen van storingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie Oss zijn wij op zoek naar een

Monteur 2 ploegendienst

Welkom in ons team

De afdeling Steriles Bulk is binnen ons bedrijf te Oss verantwoordelijk voor de productie van Steriele medicijnen. Op onze afdeling maken we van ruwe grondstoffen een steriel product. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vaccins. Dit gebeurt in cleanrooms met hoog geautomatiseerde machines en goed gekwalificeerd personeel. In de afdeling werken ongeveer 120 personen in twee ploegendienst.

Als Monteur ben je de eerste die wordt gebeld bij een storing aan hoog geautomatiseerde apparatuur op de afdeling. Je zorgt voor een werkorder in SAP en lost de storing op met behulp van documentatie en je kennis van besturings systemen. Je bent, samen met je collega"s, verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van preventief onderhoud aan de machines en begeleiding van suppliers. Daarnaast zoek je actief naar structurele problemen en oplossingen en neemt initiatief om deze samen met collega"s, Operators en Engineers door te voeren. Zowel onderhoud als verbeteringen worden door jou zorgvuldig gedocumenteerd en vastgelegd, om continue te kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld binnen de Farmacie.

Manufacturing & Supply Division

Onze Manufacturing & Supply Division streeft ernaar om wereldwijd de meest betrouwbare leverancier van biofarmaceutica te zijn. Onze faciliteiten, in combinatie met onze externe partners en leveranciers, creëren onderling een internationaal productienetwerk dat toegewijd is om hoogwaardige, betrouwbare levering aan klanten en patiënten te bieden, altijd op tijd en elke keer opnieuw.

Het profiel / Your profile

Jouw profiel

Afgeronde MBO 4 opleiding in de richting van bijvoorbeeld Mechatronica, Electronica;
Relevante werkervaring binnen een vergelijkbare functie bij voorkeur richting een steriele werkomgeving;
Ervaring in zowel storingen oplossen, als het verbeteren en voorkomen van storingen, en dit dat te doen op een effectieve en efficiente manier;
Ervaring binnen een productie/steriele werkomgeving;
Een pre is kennis van GMP-regelgeving binnen de Farmacie;
Kennis van het S7 systeem;
Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden op verschillende niveaus.

Het aanbod / The offer

Wij bieden

Werken bij ons betekent samen werken aan gezondheid in een internationale werkomgeving met toegewijde collega"s. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent. Verder kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

Een competitief salaris;
35,5 vakantiedagen;
8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering;
Incentive Plan:
Ploegentoeslag van 13,53%
Een uitstekend pensioen;
Reiskostenvergoeding;
Verschillende trainingsmodules.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Priscilla van Burk
Standplaats:
Oss

Geplaatst op FMF: 27 november 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar