home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Teamleider Bereidingencentrum

priority vacature priority vacature

Introductie

Uitdagende leidinggevende positie / met een eigen visie veranderprocessen begeleiden / werken in een complexe en uitdagende productieomgeving
(Noord-Brabant)


Het bedrijf / The company

Onze klant is een moderne apotheek met ongeveer 175 werknemers. De apotheek is volledig ISO 9001 gecertificeerd en heeft GMP(z) erkenning. Het Bereidingencentrum-Laboratorium is een dynamische, groeiende en ambitieuze afdeling binnen de apotheek. Het beschikt over een zeer nieuwe productiefaciliteit welke over ongeveer een jaar in gebruik kan worden genomen. Door deze afdeling worden op regionale en landelijke schaal geneesmiddelen op voorraad geproduceerd en worden klinische en toxicologische analyses uitgevoerd in dienst van de patiëntenzorg. Er wordt hard gewerkt aan productinnovatie en het behouden van het hoge kwaliteitsniveau van de producten en diensten. Het team is gevarieerd, gemotiveerd en een goede samenwerking heeft prioriteit. Voor het Bereidingscentrum en Laboratorium zijn we op zoek naar een gedreven Teamleider Bereidingencentrum.

De functie / The role

Als Teamleider van het Bereidingencentrum-Laboratorium ben je integraal verantwoordelijk voor het proces "van zand tot klant". Dit betekent dat je vanuit jouw kennis en ervaring van een productieomgeving zorgt voor de inzet van het juiste personeel op het juiste moment, je grip weet te houden op de bedrijfsvoering, het financiële resultaat van de afdeling en kundig bent in het begeleiden van veranderprocessen. Bij het aansturen van het Bereidingscentrum en laboratorium ben je gedreven om de operationele processen te managen. Daarbij is het vertalen van de strategische plannen van het managementteam naar de werkvloer, door middel van een coachende leidinggevende stijl, een belangrijk onderdeel van je positie. Het stimuleren van een open, veilig en aanspreekbaar werk- en leerklimaat is hierbij van groot belang. Andere belangrijke verantwoordelijkheden zijn: toezien op de realisatie en het in stand houden van de kwaliteit van de dienstverlening, het signaleren van verbetermogelijkheden (op het gebied van processen, kwaliteit en veiligheid), contact onderhouden met leveranciers en erop toezien dat zij de kwaliteit naleven. Aanvullend is jouw bijdrage aan de ontwikkeling van het meerjarenbeleidsplan van de afdeling en de apotheek waardevol. Naast het leidinggeven aan je collega"s van het bereidingscentrum (inclusief magazijn) en laboratorium (30 fte), werk je nauw samen met de apothekers, de afdeling Quality Assurance, het bedrijfsbureau en teamleiders van de andere afdelingen binnen de organisatie. In deze positie rapporteer je aan de Manager Bedrijfsvoering.

Het profiel / Your profile

o een afgeronde hbo/wo managementopleiding, (of andere bedrijfskundige studie);
o ervaring in een leidinggevende functie en kennis van productieprocessen in een kwaliteitsomgeving;
o kennis van en ervaring met financiële bedrijfsvoering, de logistieke processen van een productielocatie en het begeleiden van veranderprocessen;
o kennis van kwaliteitssystemen, bij voorkeur ISO en GMP;
o klant- en patiëntgericht, kritisch, daadkrachtig, beheerst, analytisch en strategisch sterk, in staat overzicht te behouden en anderen te motiveren/bewegen en weerstand weg te nemen.


Het aanbod / The offer

o de groeiende productieafdeling verder vormgeven;
o een professionele omgeving waar iedereen zich inzet voor de beste (in)directe zorg voor de patiënt;
o genoeg ruimte voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-067-FMF, naar Sophie van Baalen, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Sophie van Baalen via 033 - 4728087.Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:

Standplaats:
Noord-Brabant

Geplaatst op FMF: 14 november 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: Produktie/Engineering/Facility, Planning & Logistiek, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar