home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Hoofd QA Routine SupportIntroductie

Amsterdam | Hoofd QA Routine Support | 1039147 | HBO | Allround QA | Leidinggeven | GMP

Het bedrijf / The company

Sanquin is een non-profitorganisatie die in Nederland zorg draagt voor de bloedvoorziening. Sanquin heeft een aantal gespecialiseerde divisies, waaronder Plasma Products (SPP), Diagnostiek, het internationaal gerenommeerde Research en natuurlijk de Bloedbank. Bij Sanquin werken 2850 mensen. Ruim 700 daarvan zijn werkzaam bij SPP en zo"n 150 SPP medewerkers houden zich specifiek bezig met kwaliteit (QA/QC). Binnen SPP houdt men zich bezig met wetenschappelijk onderzoek naar, en de productie van geneesmiddelen uit bloedplasma.


De functie / The role

Als Hoofd zal je verantwoordelijk zijn voor de afdeling QA Routine Support. Samen met de afdelingen QA batch Review en QA Project Support vormen deze subafdelingen de afdeling QA Operations, onderdeel van Sanquin Plasma Products B.V. Het Hoofd QA rapporteert aan de manager QA Operations. Deze afdelingen kenmerken zich door een prettige, open sfeer, waarin samenwerken hoog in het vaandel staat. Het QA Routine Support team bestaat uit 14 personen (1 Hoofd, 4 Sr. QA officers, 7 QA officers en 2 release specialisten). De primaire verantwoordelijkheden van de afdeling zijn: review van quality records zoals events, CAPA, afhandelingen van klachten, review van routine validaties en changes. De scope van deze activiteiten betreffen het volledige productie proces, als ook mogelijk ondersteunende processen. Daarnaast is een goede onderlinge communicatie met de (interne) klant essentieel.

Verder zal je als Hoofd de QA afdeling vertegenwoordigen in overlegstructuren en projectgroepen met andere afdelingen. Hierin staat GMP hoog in het vaandel. Tevens bestaan je werkzaamheden uit het zorgdragen voor het behalen van operationele doelstelling m.b.t. doorlooptijden binnen QA en zal je betrokken zijn in het reviewen en goedkeuren van relevante kwaliteitsdocumentatie. Dit alles vraagt om een ervaren QA medewerker, die in staat is zowel operationeel als strategisch de afdeling verder vorm te geven. Ben jij die leidinggevende die dit allemaal in zich heeft? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Het profiel / Your profile

Om deze rol succesvol te vervullen beschik jij over een afgeronde HBO opleiding en heb jij minimaal 5 jaar ervaring opgedaan binnen de (bio)farmaceutische industrie. Daarnaast beschik je over aantoonbare leidinggevende ervaring en ben je bekend met GMP richtlijnen van zowel EU als US. Verder heb jij een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Als Hoofd QA heb je een proactieve houding van een resultaatgericht leider die teams tot samenwerking weet aan te zetten en goede beslissingen kan nemen. Als Hoofd heb jij het vermogen om flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en wisselende prioriteiten.

Het aanbod / The offer

Hays Detachering | Deze aanvraag is een project via Hays. Het betreft een tijdelijk project van 6 maanden. Hierbij hoort een competitief salaris op basis van jouw kennis en ervaringen en een reiskostenvergoeding.

Tenslotte ..... / Finally ....

Ben je nou ge√Įnteresseerd geraakt in deze rol als Hoofd QA Routine Support, klik dan op 'Solliciteer nu' om jouw up-to-date CV op te sturen of bel ons! Is deze rol nou niet helemaal geschikt voor jou, maar je bent wel op zoek naar een andere functie, neem dan gerust contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek over jouw carri√®remogelijkheden.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Sanquin
Vacaturesteller:
Hays
Standplaats:
Amsterdam

Geplaatst op FMF: 13 november 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 5-10 jaar, > 10 jaar