home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Manager Homecarebedrijfslogo

Introductie

Ben jij de "Product Manager Home"" die als specialist en marketeer onze producten kan vertalen naar toepasbare campagnes? Heb jij als marketeer ervaring binnen de institutionele gezondheidsmarkt?

Het bedrijf / The company

Fresenius Medical Care Nederland B.V. (FMC), gevestigd in Nieuwkuijk, is een professionele en groeiende organisatie voor nier patiëntenzorg. Het is een internationale organisatie met het hoofdkantoor in Duitsland. FMC biedt totaaloplossingen op het gebied van dialyse. Denk hierbij aan producten voor Hemodialyse en Peritoneale Dialyse en aanverwante producten, diensten en zorg. Ze zijn wereldwijd marktleider op het gebied van nierfalen. FMC kan zich met recht een totaalleverancier noemen; ze verkopen het meest brede productenpakket voor de behandeling van nierfalen maar daarnaast verzorgen ze uitgebreide educatie, goede service en ze treden als partner op bij financiering vraagstukken.

FMC wil graag een waardevolle partner zijn in de dialyseketen en gezamenlijk met zorgverleners kwalitatief hoogwaardige en patiëntvriendelijke dialysezorg te realiseren. Het streven is om ziekenhuizen en behandelcentra te ontzorgen door langdurige en intensieve relaties op te bouwen.

Fresenius Medical Care biedt een uitdagende rol aan in een zich snel ontwikkelende organisatie. Naast een informele en collegiale werksfeer waar innovatieve ideeën worden gewaardeerd, biedt Fresenius Medical Care een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met het niveau van de functie.

De functie / The role

De focus van de functie ligt op het vergroten van het marktaandeel van FMC binnen de home dialyse markt. FMC is wereldwijd een van de marktleiders binnen het behandelen van nierfalen echter binnen de "thuis dialyse" hebben ze nog een slag te maken.

Momenteel zijn wij voor FMC op zoek naar een Product Manager Home. Als Product Manager ben je verantwoordelijk voor de hele product lifecycle; back orders, prijsstelling, offertes/tenders begeleiden als het introduceren van nieuwe producten. Het betreft een echte marketingfunctie (onderzoek, analyses, plannen en campagnes) waarbij ook de organisatie van congressen en uitvoeren van campagnes zeker een onderdeel zijn van de functie.

In deze functie rapporteer je aan de Marketing Manager Benelux met wie in samenspraak de marketing activiteiten worden bepaald. Je werkt intensief samen met je collega Product Managers, Account Managers en de Clinical Specialisten. Tevens onderhoud je actieve contacten met de internationale marketing organisatie.

Voor deze functie zoeken we een gedreven teamplayer met opgedane kennis en ervaring binnen de zorgmarkt. Enkele jaren ervaring binnen sales of marketing is een vereiste. Het is van belang dat jij als geen ander de vertaalslag kan maken om van de strategieën en tools vanuit het hoofdkantoor campagnes te maken waarmee het salesteam aan de slag kan.

Thuiswerken behoord ook tot de mogelijkheden.

Het betreft een fulltime functie.

De functie en verantwoordelijkheden

In kaart brengen van de markt potentie aan de hand van een grondige marktanalyse
Bepalen van de go-to-market strategie/positionering
Product marketing taken ten aanzien van het te voeren productenpakket
Ondersteunen van lifecycle management
Marketing en communicatie uitingen
Forecast en budget beheren
Educatieve ondersteuning bieden in samenwerking met de Clinical Trainers
Aanspreekpunt en sparringpartner voor de diverse onderdelen van de organisatie
Intern contacten onderhouden met product management, R&D, sales, clinical en logistiek

Het profiel / Your profile

Opleiding op minimaal hbo-niveau; liefst in de richting van Marketing

- Vloeiend in Nederlands en Engels (pre Frans)

- Minimaal 3-5 jaar relevante marketing werkervaring binnen de institutionele gezondheidsmarkt

- Medische vakspecifieke kennis van (peritoneale) dialyse is een pre

- Gepassioneerd over onze producten

- Goede communicatie- en presentatie vaardigheden

- Enthousiaste teamplayer

- Uitstekend in staat om zelfstandig te functioneren

Het aanbod / The offer

Bruto maand salaris **EUROTEKEN**4.500 - **EUROTEKEN**5.000 per maand
Bonusregeling
Auto van de zaak
25 vrije dagen
Laptop/Telefoon
Premievrije pensioenregeling
Declareren van onkosten
Deelname aan collectieve WIA-verzekering (50% kosten werkgever/50% kosten werknemer)


Reactie / Reaction

Ben jij de Product Manager Home die we zoeken en ben jij klaar voor de uitdaging?

Fresenius Medical Care B.V. heeft de werving voor deze vacature exclusief uitbesteed aan Connect Recruitment. Meer informatie over deze vacature kunt u inwinnen bij Anouk van Dongen, zij is bereikbaar via 06-46809686.

Trefwoorden: productmanager, product specialist, clinical specialist, therapy manager, Healthcare, dialyse, medisch, nieraandoeningen, medical, dialyse verpleegkundige, marketingSolliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Fresenius Medical Care
Vacaturesteller:
Connect Recruitment
Standplaats:
Vlijmen

Geplaatst op FMF: 05 november 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar