home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Marketing Internship Danone Zuivelbedrijfslogo

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketing stage vanaf in een professionele FMCG-omgeving? Lees dan snel verder en misschien word jij wel onze nieuwe stagiair met een flinke dosis Danoontje power op ons kantoor in Utrecht, NL!

Het bedrijf / The company

Danone"s mission is bringing health through food to as many people as possible and we want to invite people to join the movement for a healthier world. We recognize the power people have to impact the world through their daily choices. Healthy food needs a healthy planet, and this is what our new signature One Planet One Health embodies.Danone Netherlands BV is onderdeel van Danone en is gevestigd in Utrecht. Vanaf dag één zal je verantwoordelijkheden krijgen om bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen. We hebben een uniek bedrijfsmodel met sterke internationale merken en veel vrijheid op het gebied van strategiebepaling in de lokale markt. Onze grootste merken zijn: Activia, Danoontje en Danio.Je gaat direct samenwerken met het NL"se Marketingteam van Dairy, bestaande uit 3 teams en ongeveer 8 collega"s. Ons team is jong en de sfeer is informeel en dynamisch. Natuurlijk zal je (in)direct ook met veel andere Danoners te maken hebben, van het Belgische marketingteam waar we hecht mee samen werken tot andere cross functionele teams zoals Supply Chain. Daarnaast is het een heel open en hechte club, dus binnen no time ken je het gehele Dairy team in Utrecht!We hebben een uniek bedrijfsmodel met sterke internationale merken en veel vrijheid op het gebied van strategiebepaling in de lokale markt.

De functie / The role

Het hoofddoel van deze positie is het ondersteunen van het Danone Dairy Marketingteam. Als jij op zoek bent naar een unieke kans om relevante werkervaring op te doen, in een professionele FMCG-omgeving en wil ontdekken waar jouw passie ligt? Dan is deze stage geschikt voor jou!Je ondersteund de brand manager bij grote projecten op het gebied van innovatie en communicatie, maar krijgt ook projecten waar je zelfverantwoordelijk voor bent. Je zult o.a. werken aan:

Verpakkingswijzigingen;
Product lanceringen;
Digitale campagnes;
En de creatie van materialen voor op de winkelvloer.


Hierbij zal je veel contact hebben met andere afdelingen in de organisatie waaronder Sales, Category Management, Supply Chain en Customer Service. Ook zal je direct schakelen met externe partijen zoals design- en activatiebureaus. Kortom: Je krijgt bij ons de kans om een brede en relevante marketingervaring op te doen binnen een toonaangevend FMCG-bedrijf, en om jou werk terug te zien in de markt!Ook belangrijk om te weten: je kunt zoveel producten proeven als je maar wilt, wanneer je maar wilt!

Het profiel / Your profile

Waar zijn wij naar op zoek? Naar een match met onze bedrijfscultuur en ons Dairy marketingteam. Als jij de nieuwe superheld wil worden, zijn wij zoek naar het volgende:

Je denkt mee en je bent in staat om te ondersteunen bij operationele marketing taken;
Je bent een enthousiast persoon met een passie voor marketing;
Je hebt een "hands-on" mentaliteit;
Je bent flexibel en je houdt van uitdagingen;
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
Je kunt zowel goed onafhankelijk als in teamverband werken.


Er zijn ook wat verplichte eisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen:

Je moet ingeschreven staan bij een universiteit of hogeschool tijdens de gehele stage;
Je spreekt vloeiend Nederlands;
Je kunt zo snel mogelijk starten, voor minimaal 5 maanden;
Je kunt minimaal 4 dagen in de week meewerken in Utrecht.


Reactie / Reaction

Ben je geïnteresseerd en ben JIJ onze nieuwe superheld? Solliciteer dan in het Engels. Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Elin Andren-Eriksson via elin.andren-eriksson@danone.com. Graag vragen we je om online te solliciteren via de link i.v.m. GDPR.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Danone
Vacaturesteller:
Danone
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 01 november 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales, Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar