home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Territory Manager Surgical

priority vacature priority vacature

Introductie

Trainingen en productinstructies / uitgebreid productportfolio / capital equipment / disposables
(regio Zuid-Nederland)


Het bedrijf / The company

Onze relatie focust zich op het nakomen van beloften aan patiënten, zorgverleners, stakeholders en de samenleving. Tegelijkertijd houden ze zich bezig met het bouwen van een innovatief bedrijf, dat zich inzet voor het bevorderen van de wereldwijde gezondheid. Onze opdrachtgever is marktleider op het gebied van implantaten (kunstlenzen), posterior- en anteriorproducten, chirurgisch materiaal en instrumenten (disposable en re-usable). De cultuur van het bedrijf kenmerkt zich als informeel, open en toegankelijk. Momenteel zoekt onze klant een gedreven en positief ingestelde Territory Manager Surgical, die mee gaat bouwen aan het succes van de organisatie.

De functie / The role

Als Territory Manager Surgical voel jij je thuis in een ambitieuze organisatie, waar ruimte is voor ondersteuning, maar ook veel waarde wordt gehecht aan zelfstandigheid. Je focus ligt in deze rol op het behalen van salesdoelstellingen voor een aantal mooie producten op het vlak van oogheelkundige operaties. Je richt je met name op de oogartsen, inkopers en de medisch technische dienst in zowel ziekenhuizen als (privé-)klinieken. Tijdens gesprekken met je doelgroep, die veelal plaatsvinden op de OK, informeer en adviseer je in de breedte over de duidelijke voordelen van de producten. Waar nodig geef je demonstraties en train je chirurgen en OK-personeel in het gebruik van de diverse producten. Om deze rol met succes uit te kunnen oefenen beschik je over excellente communicatieve vaardigheden. Het is jouw taak een relationeel netwerk met klanten en andere relevante stakeholders op te bouwen en te onderhouden in regio Zuid-Nederland (Limburg en Noord-Brabant). Je verzamelt en deelt informatie inzake markt- en klantontwikkelingen en participeert in en organiseert relevante salesactiviteiten, trainingen en cursussen. Een voorbeeld hiervan is het organiseren van Round Tables. Aanvullend dien je een gedegen account- en rayonplan op te stellen, waarin je de sales- en marketingdoelstellingen van de organisatie vertaalt. Kortom, een veelzijdige functie, waarin niet alleen een beroep wordt gedaan op je commerciële vaardigheden, maar ook op je vaardigheid een gedegen gesprekspartner te zijn voor chirurgen en andere relevante stakeholders.

Het profiel / Your profile

o afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur in commerciële/(para-)medische richting);
o minimaal drie jaar ervaring in een gelijksoortige rol;
o ervaring in het veld van oogheelkundige operaties is een sterke pre;
o In bezit van rijbewijs B;
o uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
o persoonskenmerken: commercieel gedreven, toegankelijk, veerkrachtig, enthousiast, overtuigingskracht, doorzettingsvermogen, accuraat, zelfstandig en communicatief vaardig.


Het aanbod / The offer

o totaalpakket: beheren, onderhouden en uitbouwen van (klant-)relaties;
o grote eigen verantwoordelijkheid;
o divers en uitgebreid productportfolio (capital equipment, instrumenten, implantaten en service contracten);
o trainen van chirurgen en OK-personeel in het gebruik van de diverse producten;
o interessante bonusstructuur.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-066-FMF, naar Anneke den Hartog, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Anneke den Hartog of Djamila Hagemans via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Zuid-Nederland

Geplaatst op FMF: 28 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar