home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer direct
Indien solliciteer direct u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature waarschijnlijk inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Zorginkoper FarmacieIntroductie

Een brede commerciële positie binnen een platte en gedreven organisatie
(Dordrecht/Amersfoort)


Het bedrijf / The company

De organisatie verzorgt de zorginkoop voor ruim 300.000 verzekerden van verscheidene verzekeraars. Tevens vertegenwoordigt de organisatie de risicodrager voor de zorgverzekeringen van verscheidene verzekeraars. Deze risicodrager is een dochteronderneming van een van de grootste financiële instellingen ter wereld met meer dan 150 jaar ervaring. Met een gedreven en professioneel team zorgt onze klant voor kwalitatieve, toegankelijke en betaalbare zorg. Daarnaast houdt het de administratieve belasting voor de zorgaanbieder minimaal. Dit doen ze door optimaal digitaal te contracteren en door zorgverleners zo min mogelijk te belasten met extra registraties. Vereist is dat de kwaliteit van de zorgverlening gewaarborgd blijft. Een belangrijk onderdeel van de organisatie is het Team Zorginkoop. Ter aanvulling van dit team, is onze klant op zoek naar een Zorginkoper Farmacie.

Extra info

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


De functie / The role

Als Zorginkoper Farmacie ben je samen met je collega"s verantwoordelijk voor de inkoop van farmaceutische zorg en de gebruik- en verbruiksartikelen in de hulpmiddelenzorg. Het totale zorginkoopteam bestaat uit 20 collega"s. Hard werken en gezelligheid gaan daarbij hand in hand. De rol van Zorginkoper is breed: van het verkennen en analyseren van de markt, het opstellen van het inkoopbeleid tot het voeren van gesprekken en onderhandelingen. Op doortastende en creatieve wijze zorg je ervoor dat de inkoop goed wordt geregeld. Als Zorginkoper ben je voortdurend op zoek naar kansen en mogelijkheden om de zorg goed in te kopen: tegen goede voorwaarden en op efficiënte wijze. Je bent voldoende op de hoogte van alle ins en outs van deze dossiers om de inkoop zelfstandig uit te kunnen voeren. Jij komt het beste tot je recht in een dynamische en hectische werkomgeving en durft je buiten de gangbare kaders te begeven om een optimaal resultaat te behalen. Je werkt intensief samen en je bent een spin in het web tussen de verschillende afdelingen die zorginkoop raken. Je hebt veel interesse voor de ontwikkelingen op het gebied van de zorg. In deze rol rapporteer je aan de Manager Zorginkoop.

Het profiel / Your profile

o hbo of academische opleiding (bijvoorbeeld bedrijfskunde);
o minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met zorginkoop of zorgverkoop;
o cijfermatig sterk, communicatief vaardig, creatief, resultaatgericht, ondernemend, lef hebben, kan snel schakelen, stressbestendig en doortastend.


Het aanbod / The offer

o werken in een gedreven organisatie die inzet op verdere professionalisering;
o aandacht voor persoonlijke groei;
o jaarcontract met de mogelijkheid tot vaste aanstelling;
o uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-078-FMF, naar Sophie van Baalen, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Sophie van Baalen via 033 - 4728087.
Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:

Standplaats:
Dordrecht/Amersfoort

Geplaatst op FMF: 04 oktober 2019

Branche: Farma & Biotech, Healthcare
Functie: Finance / IT / Inkoop
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar