home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Wetenschapscoördinatorbedrijfslogo

Introductie

Wij zoeken, voor gemiddeld 16-20 uur per week, een wetenschapscoördinator voor de afdeling RSO. Het dienstverband is voor bepaalde tijd, in de periode februari t/m juni 2020, ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Het bedrijf / The company

Het RSO is een onderdeel van het leerhuis. Het leerhuis bestaat uit de onderdelen opleiden en onderzoek. Het faciliteert de medische vervolgopleidingen, de verpleegkundige beroepsopleidingen, de coassistenten voor de opleiding geneeskunde, bij- en nascholingen. Het RSO faciliteert en genereert onderzoek in CWZ. Dit betreft de volgende onderdelen:

Goedkeuring en bewaken voortgang van onderzoek i.s.m. de lokale toetsingscommissie (LTC).
Kwaliteitsbewakingen training met betrekking tot onderzoek.
Begeleiden van onderzoekers bij datamanagement (CastorEDC), methodologie en statistiek.

De functie / The role

Je stroomlijnt onderzoeksvoorstellen en goedkeuringsaanvragen van onderzoek in de aanloop naar de LTC. In opdracht van de manager RSO houd je overzicht over de gemaakte afspraken in kwalitatieve en financiële zin. Je levert ondersteuning aan onderzoekers op het gebied van datamanagement methodologie en statistiek. Ervaring met CastorEDC en CTCue is een pré. Daarnaast organiseer je trainingen op het gebied van onderzoek in samenwerking met het leerhuis en participeer je in samenwerkingsverbanden en overlegstructuren zoals de wetenschapscommissie, Santeon en STZ-vergaderingen

Het profiel / Your profile

Als wetenschapscoördinator ben je bekend met wetenschappelijk onderzoek bij mensen en beschik je over ruime medische kennis. Je hebt ervaring met datamanagementsystemen (bij voorkeur CastorEDC) en het uitvoeren van statistische analyses. Je onderhoudt en zoekt contact met onderzoekers en externe partijen bij de voorbereiding en coördinatie van onderzoeken en fungeert als aanspreekpunt. Je hebt een WO werk- en denkniveau en bent analytisch ingesteld. Je houdt van afwisseling en bent zorgvuldig in de afronding en archivering van zaken.

Het aanbod / The offer

Het betreft een functie voor 16-20 uur in de week. Aanstelling vindt plaats in loondienst van het ziekenhuis. Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 3.917,- bruto per maand, gebaseerd op functiegroep 55 op basis van een 36-urige werkweek. Arbeidsvoorwaarden volgens Cao Ziekenhuizen.

Reactie / Reaction

Meer informatie bij: Monique Bruns: (024) 365 77 59 (research coördinator), Lotte Wijers: (024) 365 71 10 (research coördinator) of Sander Koëter: (024) 365 88 35 (manager RSO).
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
CWZ
Vacaturesteller:
CWZ
Standplaats:
Nijmegen

Geplaatst op FMF: 18 september 2019

Branche: Medical
Functie: R&D
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar