home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Productieleider / Hessing SuperversIntroductie

Jij wordt verantwoordelijk voor een belangrijke afdeling binnen de productielocatie in Helmond. Er is sprake van een zeer dynamisch, afwisselend productieproces en een grote productdiversiteit.

Het bedrijf / The company

Met een productie van ruim 300 miljoen verpakkingen per jaar is Hessing één van de grootste aanbieders van panklare groenten, AGF-specialiteiten en convenience producten.
Zij levert een breed assortiment aan supermarkten, fastfoodketens, groothandels, cateringbedrijven en inflight cateraars in binnen- en buitenland.
De afgelopen jaren is deze succesvolle organisatie sterk gegroeid.
Dat is mede te danken aan een focus op innovatie, kwaliteit en smaakbeleving.
Hessing heeft ambitieuze plannen voor de toekomst.
Verder groeien vergt een strategie van specialisatie en diversificatie. Het machinepark is dan ook recentelijk uitgebreid met nieuwe, slimme machines en ook de komende jaren zullen voornamelijk in het teken staan van innovatie en vernieuwing.
De bedrijfscultuur is informeel en doelgericht met veel vrijheid voor eigen initiatief en ondernemerschap. Bij de productie- en verkooplocaties in binnen- en buitenland, de eigen transportonderneming en het hoofdkantoor werken in totaal ruim 1.250 medewerkers.


De functie / The role

Dit is je kans om brede verantwoordelijkheid te dragen in een complexe productieomgeving. Je bent de manager die goed het overzicht weet te bewaren. Je hebt een zeer scherp oog voor efficiency verbeteringen, stuurt op de juiste KPI"s en realiseert met je team de hoge kwaliteits- en productiviteitsnormen.
o Afhankelijk van het seizoen, geef je leiding aan circa 80 tot 200 medewerkers en weet je daarbij gesteund door vijf teamleiders. Naast een goed technisch inzicht, weet je je daarbij te onderscheiden als enthousiasmerende en resultaatgerichte people manager.
o Je bent lid van het operationeel MT binnen de productielocatie en actief betrokken bij diverse projecten.
o De productielocatie is gevestigd in Helmond en je rapporteert rechtstreeks aan de Locatie Manager.

Het profiel / Your profile

Minimaal een afgeronde Hbo opleiding (technisch of levensmiddelentechnologie).
o Relevante leidinggevende ervaring binnen een food productieomgeving.
o Veiligheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.
o Je haalt je productiedoelstellingen en doet dat binnen de gestelde budgetten.
o Je staat bekend als een initiatiefrijk en overtuigend people manager en hebt ervaring met veranderingsmanagement en project management.

Reactie / Reaction

Indien je geïnteresseerd bent in deze functie verzoeken wij je contact op te nemen met BEACH Recruitment B.V (023-2050288) of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant Hans Otten (06-12766261) of te solliciteren via www.beachrecruitment.com, dan wel je reactie te e-mailen naar info@beachrecruitment.com


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Hessing supervers
Vacaturesteller:
Beach food recruitment
Standplaats:
Helmond

Geplaatst op FMF: 29 augustus 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar