home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Product Manager Medical DevicesIntroductie

Ben jij als Product Manager toe aan een nieuwe uitdaging? En wil je werken voor een internationale organisatie met passie voor ontwikkeling en verbetering van de zorg?

Het bedrijf / The company

Het bedrijf
Bij deze internationale organisatie vindt je een op samenwerking gebaseerde cultuur, gedreven door een passie voor innovatie die mensen verbonden houdt op het meest essentiƫle niveau. Met vastberadenheid, verbeeldingskracht en een intrinsieke motivatie voor het verbeteren van het leven van mensen, lost deze organisatie belangrijke uitdagingen voor de gezondheidszorgsector op. Samen met een wereldwijd team dat zich inzet voor het maken van verschil in het leven van mensen over de hele wereld.


De functie / The role

De functie
In je rol als product manager ben je expert van je productportfolio voor de totale organisatie en weet dit commercieel door te vertalen naar de lokale verkooporganisaties d.m.v. sales tools en (input voor) commerciƫle producttraining. Je identificeert als product manager kansen om marktaandeel te vergroten en deze groei verder te stimuleren met sales bevorderende content/tools zoals concurrentie analyses, unique selling points, etc. Hierbij is het belangrijk dat je kennis hebt van de gezondheidszorgsystemen, marktdynamiek en concurrerende landschappen in de Nederlandse gezondheidszorg.
Daarnaast ben je samen met je collega"s in het marketing team verantwoordelijk voor het New Product Introduction -proces en denkt mee in het ontwikkelen van het marketingplan met gedefinieerde deliverables; inclusief prijsstrategie. Je zorgt voor het vertalen van de klant- en marktinzichten in duidelijke gebruikersvereisten als input voor het in de markt zetten van nieuwe producten. Je helpt alle fasen van de levenscyclus van het product ondersteunen (bijvoorbeeld de ontwikkeling, lancering, training, positionering, wijzigingen en veroudering van producten.)


Het profiel / Your profile

Jouw achtergrond
o Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding, bij voorkeur in een business of marketing richting.
o Je hebt meer dan 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een vergelijkbare functie. Bij voorkeur in een Medical Devices of medische organisatie.
o Ervaring met marktsegmentatie, product- en concurrentiestrategie en productontwikkeling zijn erg belangrijk.
o Je bent authentiek, analytisch, creatief, oplossings,- klant- en resultaatgericht en hebt het vermogen om een breed overzicht te houden.
o Je beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift.
o Sterke analytische vaardigheden, interpersoonlijke vaardigheden en toewijding aan continu leren en zelfverbetering zijn competenties die jouw kenmerken.


Reactie / Reaction

Interesse?
Herken jij jezelf als deze Product Manager of wil je meer weten over de functie? Neem contact met Arthur Walles via: 020 522 15 77 of stuur een mail met CV naar a.walles(@)realstaffing.comSolliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Real Life Sciences
Vacaturesteller:
Real Life Sciences
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 18 juli 2019

Branche: Food, Medical, Healthcare
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar