home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Specialist (RP)

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Uitdagende functie - dynamische organisatie - ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een wereldspeler binnen de farmaceutische zorgketen, die actief is in meer dan 25 landen. In Nederland zijn meer dan 1.500 medewerkers actief. Door hun unieke positie zijn zij in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij de verbindende factor. Authenticiteit, initiatief en groei zijn de sleutelfactoren voor succes. Onderdeel van het dienstenpakket van onze opdrachtgever is de groothandelsfunctie voor ziekenhuizen en poliklinisch apotheken. Momenteel is de organisatie op zoek naar een QA Specialist.

De functie / The role

Het doel van deze functie is het ontwikkelen, in stand houden, verbeteren en beheren van een beheersbaar geïntegreerd en volgens geldende normen gecertificeerd kwaliteit-systeem. Alle kwaliteitssystemen (ISO 9001 en GDP onder andere) van de organisatie worden momenteel en in de nabije toekomst samengevoegd in een alles omvattend systeem. In deze positie neemt de QA Specialist het integreren van het Kwaliteit-systeem in dit alles omvattende systeem voor zijn/haar rekening. Hiermee levert de QA Specialist een bijdrage aan een optimale bedrijfsvoering en draagt hij/zij er zorg voor dat voldaan wordt aan de eisen die voortvloeien uit interne policies en wet- en regelgeving welke voor de onderneming van toepassing zijn.

De QA Specialist houdt kantoor op de verschillende locaties van de organisatie (in Brabant). Ook zal de QA Specialist regelmatig contact hebben met externe partijen, waaronder de klanten. Communicatieve vaardigheden zijn daarom van belang. De QA Specialist draagt een bredere verantwoordelijkheid en is in staat om het kwaliteitsbeleid van de organisatie toe te lichten bij vragen vanuit de klanten. De QA Specialist zal tevens fungeren als Responsible Person en daarmee het verlengde zijn van de Responsible Person van de klant, welke alle verantwoordelijkheden draagt. Als QA Specialist werk je nauw samen met de andere specialisten, die wel een andere focus hebben. Daarnaast vertegenwoordigt de QA Specialist QA in het MT, waarin je gevraagd en ongevraagd jouw mening geeft. Ook heeft de QA Specialist een indirecte rapportagelijn naar de Managing Director.


Het profiel / Your profile

o hbo+ / wo-opleidingsniveau in een farmaceutische/ logistieke richting
o minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke logistieke kwaliteitsfunctie;
o bij voorkeur geregistreerd staan als Responsible Person bij een logistieke onderneming, indien dat niet het geval is actief meewerken om op korte termijn als zodanig geregistreerd te worden;
o kennis van, affiniteit met en begrip van de farmaceutische (logistieke) branche;
o kennis van, affiniteit met en begrip van (inter)nationale wet- en regelgeving (ISO 9001 en GDP);
o ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen;
o ervaring met interne en externe audits;
o aantoonbare ervaring in het samenwerken met een team om data en analyses te duiden en deze helder en overzichtelijk te duiden.


Het aanbod / The offer

o uitdagende functie binnen een internationale farmaceutische zorgketen;
o spin in het web;
o ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
o goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/19-050-FMF, naar Toon Fleminks, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Toon Fleminks via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.


Tenslotte ..... / Finally ....

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Eindhoven

Geplaatst op FMF: 08 juli 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 5-10 jaar