home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Tender Specialist met passie voor schrijvenbedrijfslogo

Introductie

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional, met het hoofdkantoor in Utrecht, is leverancier van koffie- en theeconcepten in de buitenshuismarkt (business-to-business), van merken, apparatuur en ingrediënten tot accessoires en dienstverlening. JDE Professional heeft een leidende marktpositie en levert aan horeca, bedrijven en zorg- en onderwijsinstellingen.

Het bedrijf / The company

Het Tenderteam van Jacobs Douwe Egberts (JDE) bestaat uit een hechte ploeg van 4 bidmanagers en 1 manager, die samen heel veel kennis hebben van aanbestedingsmethodieken en wet- en regelgevingen. Daarmee ondersteunen we onze salesorganisatie proactief en zo vroeg mogelijk in het tenderproces. Dat doen we onder meer door te assisteren in marktconsultaties, processen strak en helder aan te sturen, winnende offertes te schrijven en vooral door tenderspecifieke ervaringen te delen met klanten en collega"s. Zo voegen we kennisintensieve waarde toe aan de commerciële processen in koffie & thee. Ons persoonlijke teamdoel: offertes winnen met een zo hoog mogelijke score op kwaliteit.

De functie / The role

Bij de Tenderdesk werken we aan de winnende bid-strategie. Je schakelt constant met de juiste stakeholders om dit te bewerkstelligen. Als eigenaar van het gehele bid-proces ontwikkel jij de strategie om de offertes te winnen.

Je schrijft zelf de compacte, overtuigende teksten, die ervoor zorgen dat JDE altijd nr. 1 is op kwaliteit. Daarbij roep je ook tijdig de hulp in van subject matter experts, om specialistische vragen wervend en scherp te beantwoorden;

Je maakt de planning en zorgt ervoor dat iedereen de gestelde deadlines haalt;

Je signaleert vroegtijdig verbeterpunten in ons tenderproces en zoekt samen met je collega"s naar optimale oplossingen;

Je verdiept je in onderwerpen als Social Return en circulair inkopen, en weet deze een winnende plaats te geven in onze aanbiedingen.

Het profiel / Your profile

Als je bij JDE aan de slag gaat wil je impact maken. Je past in de ondernemende en resultaatgerichte omgeving en staat open om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zoeken we de volgende ervaring:

Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;

Je hebt een paar jaar ervaring met tenders en aanbestedingen;

Je hebt een heel sterk (commercieel) taalniveau en gevoel voor een optimale lezerservaring;

Je bent overtuigend, empathisch en creatief;

Je bezit een rijbewijs.

Het aanbod / The offer

Je krijgt de kans om je te ontwikkelen binnen één van de mooiste bedrijven van Nederland. We bieden je een gedegen opleidingsprogramma, veel "coaching on the job" en een hele prettige, resultaatgerichte werksfeer. Daarnaast bieden we je een goed vast salaris, een heel gunstige pensioensregeling, 25 vakantiedagen/12 ADV dagen en hele goede koffie en thee op het werk.

Reactie / Reaction

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Gwendolyn Verheul, Manager Tenderdesk, bereikbaar op 06 - 11311649.
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je reageren ter attentie van Karen Bongers, Talent Acquisition Specialist. Een Pre-Employment Screening maakt onderdeel uit van de procedure.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
JDE
Vacaturesteller:
JDE
Standplaats:
Utrecht

Geplaatst op FMF: 01 maart 2019

Branche: Food
Functie: Marketing / Sales, HR / PR / legal
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar