home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Oplossingsgerichte, enthousiaste en leergierige Recruitment Consultant

priority vacature priority vacature

bedrijfslogo

Introductie

Ben jij een ondernemende persoonlijkheid? Dan krijg jij bij ons te ruimte om jouw sociale skills en commercieel talent te ontwikkelen

Het bedrijf / The company

Derks & Derks brengt als strategisch partner in human talent, organisaties en hoger opgeleide talenten in Life Sciences en gezondheidszorg samen. Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, HR Research en Opleiding & Training vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit en strikte kwaliteitsnormen, vormen daarin altijd de basis. Met een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé strategisch partner in human talent.
Om onze rol als specialist in Life Sciences steeds breder in te vullen en in te spelen op marktontwikkelingen, hebben we de afgelopen jaren diverse innovatieve projecten in deze markt gelanceerd:
o Masterclass NieuweZorg 3.0 (verheldering en verdieping voor iedereen die meer wil betekenen voor de zorg)
o Leergang Industriële Farmacie (praktijkgerichte professionalisering in de farmaceutische industrie)
o FMF-vacatures (alle HBO+ vacatures in Life Sciences online beschikbaar)
o INRALS (internationaal netwerk van werving- & selectiebureaus in Life Sciences)
Onze kernwaarden zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit verzekerd. De cultuur is hands-on, klantgericht, informeel en betrokken. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Om ons team van experts uit te breiden zijn we op zoek naar een gedreven, professionele en enthousiaste Junior Recruitment Consultant, die graag bijdraagt aan de gezamenlijke doelstellingen van de afdeling en die warm wordt van een potje tafelvoetbal met collega"s.

De functie / The role

Denk jij in mogelijkheden en houd je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Dan zouden deze vaardigheden wel eens goed van pas kunnen komen in de rol van Junior Recruitment Consultant. In deze functie werk je aan meerdere opdrachten tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Dit netwerk bestaat uit opdrachtgevers en kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe medewerker of nieuwe functie.
Het is voor jou geen probleem om aan tafel bij de opdrachtgever de juiste vragen te stellen en zo snel te achterhalen naar wat voor nieuwe medewerker ze op zoek zijn. Op basis van die informatie ga jij aan het werk. Dit kan betekenen dat je een wervende advertentietekst schrijft en deze verspreidt via verschillende social media kanalen. Nadat je in contact bent gekomen met de juiste kandidaten voor de functie en deze persoonlijk gesproken hebt, schrijf je een realitisch persoonlijkheidsprofiel voor de opdrachtgever. In je functie zal er meerdere keren een beroep worden gedaan op jouw overtuigingskracht, zodat je de match tot stand kan brengen. Je denkt in mogelijkheden en kan snel handelen om gezamenlijk met het team het beste resultaat te behalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat, maar het team staat achter je om de helpen waar nodig. Ben jij creatief en vindingrijk en weet jij makkelijk de juiste kandidaat voor de juiste baan te vinden? Dan ben jij degene die wij zoeken. Een enthousiaste, leergierige en commerciele collega voor de functie van Junior Recruitment Consultant.

Het profiel / Your profile

o hbo/wo werk- en denkniveau;
o interesse in het proces van werven en selecteren;
o interesse in de life science markt;
o representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;
o commerciële instelling;
o verbinder, weet de juiste match te maken;
o goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
o gezonde dosis humor.

Het aanbod / The offer

o een jong enthousiast team van collega"s in een succesvolle en groeiende organisatie;
o open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;
o breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;
o ruimte voor opleiding en ontwikkeling;
o op of uitbouwen van een netwerk binnen de life sciences en gezondheidszorg.

Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/19-021-FMF naar Sandra van Putten, info@derksenderks.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sandra via 033 - 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Derks & Derks
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Amersfoort, Nederland

Geplaatst op FMF: 30 januari 2019

Branche: Food, Farma & Biotech, Medical
Functie: Marketing / Sales, HR / PR / legal, Administratief
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar