home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QHSE Officerbedrijfslogo

Introductie

Als QHSE officer ben je verantwoordelijk voor het correct en adequaat afhandelen van klanten- en leveranciersquestionnaires.

Het bedrijf / The company

Vanuit 3 locaties in Nederland en België is Caldic Ingredients Benelux actief in de productie en distributie van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Met onze eigen R&D, productiefaciliteiten en QC-Labs kunnen we maatwerkoplossingen bieden voor onze klanten; dit zijn zowel de grote, als ook de kleinere, producenten van levensmiddelen. Caldic Ingredients Benelux maakt onderdeel uit van Caldic BV. Wereldwijd telt die onderneming ruim 900 medewerkers en opereert via meer dan 40 vestigingen in 15 verschillende landen binnen en buiten Europa.

De functie / The role

QHSE Officer

Regio Utrecht (tijdelijk Bunschoten en/of Oudewater) / 32-40 per week

De functie
Als QHSE officer ben je verantwoordelijk voor het correct en adequaat afhandelen van klanten- en leveranciersquestionnaires. Kwaliteitsdocumenten houd je op peil in geïmplementeerde informatie management systemen. Tevens krijg je een rol in het actualiseren, optimaliseren en integreren van de kwaliteitsmanagement systemen.

Het betreft een veelzijdige administratieve functie waarbij je nauw samenwerkt met zowel de collega's van de QHSE-afdeling als met de andere afdelingen in het bedrijf. Caldic Ingredients Benelux zit midden in een transitiefase. De organisatie heeft op dit moment drie vestigingen. twee Nederlandse vestigingen waarvan één gevestigd in Bunschoten en één in Oudewater, daarnaast een vestiging in Hemiksem te België. We zijn actief in de productie en distributie van ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Met onze eigen R&D, productiefaciliteiten en QC-Labs bieden we maatwerkoplossingen voor al onze klanten.

In 2020 integreren de twee Nederlandse bedrijven van Caldic Ingredients Benelux en verhuizen wij naar een nieuwe locatie in de regio Utrecht.
Caldic Ingredients Benelux maakt onderdeel uit van Caldic BV. Wereldwijd telt de onderneming ruim 900 medewerkers en opereert via meer dan 40 vestigingen in 15 verschillende landen.

Het profiel / Your profile

Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de levensmiddelen technologie en/ of Food & Marketing. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Mocht je daarnaast ook de Franse taal beheersen dan is dit voor ons een pré. Daarnaast heb je affiniteit met administratieve werkzaamheden.

Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de levensmiddelenindustrie. Hierbij heb je kennis opgedaan met het afhandelen van klantenquestionnaires en het opbouwen en beoordelen van leveranciersdossiers. Daarnaast beschik je over kennis van kwaliteitsmanagementsystemen zoals FSSC 22000.

Jouw persoonlijkheid laat zich omschrijven als nauwgezet, klantgericht, energiek en flexibel. Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je organisatietalent vinden we terug in een planmatige aanpak waar je, indien nodig, pragmatisch en flexibel mee om kan gaan.

Bij voorkeur ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Het aanbod / The offer

Wij bieden jou een zelfstandige en veelzijdige functie in de levensmiddelenindustrie. Binnen Caldic Ingredients Benelux werken ca 60 collega's. Het QHSE team bestaat uit 6 medewerkers en er heerst een prettige en informele werksfeer. Je krijgt een brede verantwoordelijkheid waarbij jouw inbreng en eigen initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Wij denken dat dit een leuke stap is om ervaring op te doen in een internationale organisatie waar de mensen elkaar nog kennen en jouw inzet gezien wordt.
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract aan voor de duur van een jaar met mogelijkheden op vooruitzicht van een vast dienstverband.
Flexibiliteit qua invulling uren en werkplek
24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
mogelijkheid om mee te doen aan een collectieve ziektekostenverzekering
resultaat afhankelijke bonus
aanvullende scholing of training
Het salaris zal afhankelijk zijn van jouw ervaring, leeftijd en opleiding maar wij zijn ook benieuwd naar wat jij jezelf waard vindt op de huidige arbeidsmarkt.

Reactie / Reaction

Solliciteren kan via de "soliciteer button" stuur een korte motivatie en je CV waaruit duidelijk blijkt wie jij bent en waarom je denkt dat deze functie bij jou past. Je kunt binnen 10 werkdagen een eerste reactie van ons verwachten.

Voor eventuele aanvullende vragen kun je telefonisch contact opnemen met Sander Heijdel ( QHSE Manager) 033-298 2034

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Caldic Ingredients Benelux
Vacaturesteller:
QHSE Officer
Standplaats:
Oudewater / Bunschoten

Geplaatst op FMF: 25 januari 2019

Branche: Food
Functie: Produktie/Engineering/Facility
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar