home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Auditor Food Safety Zuid-Nederland 16-24 uur (MBO/HBO)bedrijfslogo

Introductie

Auditor Food Safety Zuid-Nederland 16-24 uur (MBO/HBO)

Het bedrijf / The company

Diversey Consulting, de onafhankelijke service en consultancy groep van Diversey, is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van voedselveiligheid. Diversey Consulting begrijpt dat elke organisatie en elke situatie uniek is en daarom werken zij nauw samen met hun relaties om de behoefte te verkennen, de doelstellingen te bepalen en toegevoegde waarde te leveren aan de interne organisatie en processen. De functie / The role

Met jouw deskundige bijdrage als ervaren (zelfstandig) HACCP-Auditor Food zorg je ervoor dat relaties van Diversey hun kwaliteitsdoelstellingen behalen. Je levert meerwaarde door relaties een opbouwende terugkoppeling te geven over hoe je tot je resultaat gekomen bent en daarnaast geef jij hen adviezen op het gebied van voedselveiligheid, waarmee ze verder kunnen.

Deze Auditor Food Safety vacature, waarbij je voor franchise-ondernemers en andere verantwoordelijken het verschil maakt, is ontstaan wegens extra capaciteitsbehoefte voor de regio Zuid-Nederland. In deze regio bezoek je zelfstandig klanten in de zorg, retail, horeca en catering. Je bepaalt daarbij zelf je dagelijkse planning op basis van een weekplanning die je vanuit Diversey Consulting krijgt. In de dagelijkse praktijk overleg je geregeld met de ervaren Lead Auditor Food van Diversey. Verder werk je indirect samen met andere Diversey Auditoren die in een andere regio actief zijn (ongeveer tien totaal).

Jouw takenpakket in het kort:

  • Verantwoordelijk voor het uitvoeren en rapporteren van voedselveiligheidsaudits op basis van geldende hygiënecodes
  • Het uitvoeren van microbiologische monstername en ATP-metingen
  • Het geven van adviezen op het gebied van voedselveiligheid 

Benieuwd hoe het is om in deze functie te werken? Lees het verhaal van Jan Scholten op onze referentiepagina.Het profiel / Your profile

Jouw kennis van kwaliteitszorg en voedselveiligheid, in combinatie met jouw sociale vaardigheden, bepalen het succes van de inspecties en de ervaring van de opdrachtgevers. Je bent namelijk als Voedselveiligheid Auditor van Diversey Consulting het uithangbord van de organisatie en dienstverlenend.

Diversey Consulting zoekt bij voorkeur een flexibel inzetbare en zelfstandige Food HACCP-Auditor, met passie voor het voedselveiligheid vakgebied. Als Voedselveiligheid Auditor dien je, na een interne training, in staat te zijn om autonoom het analyseproces uit te voeren en de resultaten helder en realistisch te communiceren. Jouw analyse en advies komen voort uit je intrinsieke liefde voor het vakgebied. Door die liefde voor het vakgebied, jouw sterke communicatieve vaardigheden en jouw kundige adviezen weet je eventuele weerstand bij te inspecteren organisaties tot een minimum te beperken.

Verder herken jij je in het volgende profiel:

  • Reeds meerdere jaren ervaring opgedaan binnen de kwaliteitszorg in de food sector, bijvoorbeeld als Kwaliteitsmanager, Kwaliteitsmedewerker, QA Officer of Auditor
  • Een afgeronde en relevante mbo- of hbo-opleiding, richting Levensmiddelentechnologie of aanverwant
  • Hoewel je planning vooraf bekend is, ben je flexibel inzetbaar, omdat de hoeveelheid werk per periode verschillend is
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur ook in bezit van een auto
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch Nijmegen Eindhoven/Maastricht


Het aanbod / The offer

Diversey Consulting biedt jou een zeer zelfstandige functie, die start vanaf 21 januari 2019, waarbij je veel contact hebt met verschillende klanten. Je hebt frequent contact met de Operationeel Manager van Diversey Consulting, de Lead Auditor en collega Auditoren, waardoor je je snel verbonden zal voelen met de organisatie. Dat is dan ook echt de bedoeling, want het is de intentie om voor langere periode met elkaar via Professionals in Food samen te werken.

Vaak ben je in december en een deel van januari vrij en werk je de rest van het jaar gemiddeld 16 tot 24 uur per week.

Het is zowel mogelijk om te starten op detacheringbasis of als zzp'er. Het salaris is afhankelijk van jouw relevante werkervaring en zal ongeveer tussen de 2.000 en 3.000 bruto per maand bedragen op basis van een fulltime dienstverband. De range van jouw verkooptarief, indien je zzp'er bent, bedraagt tussen de 35 en 48 per uur (werkelijke audit tijd), exclusief btw en reiskosten (0,19 ct/km).
 Reactie / Reaction

Diversey Consulting heeft ervoor gekozen deze vacature op exclusieve basis bij Professionals in Food uit te zetten. Wij nemen daarom de volledige werving en de eerste selectie voor onze rekening.

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Wij reageren altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever. 

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we -na jouw toestemming- referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan Diversey Consulting. Daar volgen nog twee gesprekken bij Diversey Consulting.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Martijn van de Wiel, Recruitment Consultant, via het telefoonnummer 085 105 0125. Wij staan je graag te woord.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!

Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Professionals in Food
Vacaturesteller:
Professionals in Food
Standplaats:
Noord-Brabant

Geplaatst op FMF: 11 januari 2019

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar