home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Junior RA Officer Voeding - 32 uurbedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Een dynamische en sterk ondernemende organisatie met een open bedrijfscultuur. Dit bedrijf is binnen meerdere branches actief; farma, voeding en chemie.

Extra info

Junior assistent productontwikkeling gezocht bij een internationale organisatie actief binnen de voedingsmiddelenindustrie. LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Voor een internationaal gerichte onderneming in de productontwikkeling van voedingsmiddelen zoeken we een startende, universitair geschoolde food technology specialist. De ideale kandidaat heeft een goede kennis van food, gecombineerd met data management. Je zal in deze rol namelijk verantwoordelijk zijn voor het managen van data management systemen, die gebruikt worden om formuleringen, recepten en patenten te registreren. Een greep uit je takenpakket:- Up to date houden van het data management systeem- Controle van datums, data en deadlines- Schrijven van rapporten- Workflow management- Facturatie en financiële administratie ondersteunen- Ondersteuning van het team dmv overleggen, vergaderingen, etc.Deze uitdagende en brede functie in regio Utrecht biedt jou de uitgelezen kans in een dynamische omgeving een mooie stap in jouw carriere te zetten. Voor de ontwikkeling van nieuwe producten bied jij assistentie aan productontwikkelaars, scientists, en engineers. Dit betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Het profiel / Your profile

De ideale kandidaat is iemand met een WO Food Technology, recent afgestudeerd of met 1-2 jaar werkervaring. Verder ziet jouw profiel er als volgt uit:- Een afgeronde WO (eventueel een HLO) opleiding in de voedingsmiddelen sector;- Enige aantoonbare ervaring met data management in de food;- Ervaring met werken onder kwaliteitssystemen is een sterke pré;- Flexibel, pro-actief, en kunnen werken in een klein team;- Uitstekende communicatieve vaardigheden;- Goede kennis van de Engelse taal is een must, dit is de voertaal op de werkvloer;- Je bent 32 uur per week beschikbaar, verdeeld over 4 dagen.Als jij jezelf kan herkennen in dit profiel, solliciteer dan direct!

Het aanbod / The offer

Dienstverband: 1 jaar met kans op verlengingSalarisindicatie: van €2200 tot €3000 per maand Werktijden: 32 uur per weekRegio: Utrecht

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 97 50 of een CV per e-mail toesturen naar ddlange@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

€2200 tot €3000 per maand


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Davina de Lange
Standplaats:
Regio Utrecht

Geplaatst op FMF: 03 januari 2019

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar