home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Research Technician Immunologie (GLP)bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company

Deze internationale organisatie is toonaangevend en voert baanbrekend onderzoek uit voor nieuwe, therapeutische biofarmaceutische producten. De onderneming is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en verwacht deze groei ook in de toekomst door te zetten.

Extra info

Als Research Technician maak je onderdeel uit van het onderzoeksteam dat biochemische assays ontwikkelt.LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen: Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie. Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere: laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch/ synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians. Vakgebieden zijn onder andere: biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch/medische chemie, medical devices, food & nutrician.

De functie / The role

Een van onze klanten zal binnen hun faciliteiten een GLP laboratorium opzetten. Hiervoor zijn zij op zoek naar meerdere research laboranten die ervaring met GLP hebben, naast een verscheidenheid aan technieken als celkweek, ELISA, flowcytometrie (FACS) en cel-based assays (oa viability / proliferatie). Deze technieken zal je gebruiken tbv het ontwikkelen van producten voor therapeutische doeleinden.Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren en resultaten te kunnen interpreteren zijn we op zoek naar kandidaten met kennis en ervaring in de volgende vakgebieden: - Immunologie- Biotechnologie- Celbiologie- Biochemie Voor deze functies, met uitzicht op een vaste aanstelling, zijn we op zoek naar gedreven en praktisch ingestelde researchers op HBO (of eventueel praktisch ingestelde WO) met minimaal 2 jaar GLP ervaring binnen dit vakgebied. Buiten een nieuwsgierige onderzoeksgerichte instelling beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Deze zullen je in staat stellen om resultaten over te kunnen brengen en binnen deze hechte organisatie opgenomen te worden als onderdeel van het team. Kandidaten met een afgeronde PhD komen helaas niet in aanmerking.

Het profiel / Your profile

Voor deze vacature zoeken wij een laboratorium professional met de volgende achtergrond:- Een afgeronde HLO opleiding (evt praktisch ingestelde WO), richting life sciences, biochemie, immunologie, of een biotechnologische richting- Minimaal 2 jaar ervaring met celkweek, ELISA, flowcytometrie en functionele cel-assays is een must- Ervaring met GLP is een must- Ervaring met antilichamen conjugatie, oncologie, eiwitchemie en moleculaire biologie is een sterke pre- Praktische instelling - een aanpakkersmentaliteit- Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift Kandidaten met een afgeronde PhD komen niet in aanmerking voor deze rol, de sollicitatie zal niet in overweging genomen worden.

Het aanbod / The offer

Dienstverband: uitzicht op vast Salarisindicatie: van € 2200 tot € 3900 per maand Standplaats: regio UtrechtWerktijden: fulltime

Reactie / Reaction

Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.: 020 - 406 9750 of een CV per e-mail toesturen naar ksteenbergen@labresource.nl.

Tenslotte ..... / Finally ....

€ 2200 tot € 3900 per maand


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
LabResource Schiphol
Vacaturesteller:
Kasper Steenbergen
Standplaats:
Regio Utrecht

Geplaatst op FMF: 03 januari 2019

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, R&D, QC / Laboratory
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, > 10 jaar