home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Projectapotheker BereidingenIntroductie

De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (ISO 15189, GMP, ZAS, Qmentum) en beschikt over een poliklinische apotheek en satellietapotheken.

Het bedrijf / The company

Het Martini Ziekenhuis Groningen is een topklinisch opleidingsziekenhuis van de stad Groningen waar ongeveer 3000 mensen werken, die met grote betrokkenheid en inzet kleur geven aan zorg, ieder vanuit zijn eigen vakgebied en professionaliteit. Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep.

Extra info

Klinische Farmacie

De afdeling Klinische Farmacie voorziet in de farmaceutische dienstverlening aan het Martini Ziekenhuis en heeft daarnaast een regionale functie. Als partner binnen Santeon staat de ziekenhuisfarmacie van het Martini Ziekenhuis voor kwaliteit en innovatie in de farmacie. Op een aantal terreinen is sprake van best practices in de ziekenhuisfarmacie.

De vakgroep bedrijft de farmacie in volle omvang en is intensief betrokken bij het primaire zorgproces. De ziekenhuisapothekers werken nauw samen met de medisch specialisten zowel voor de patiëntenzorg als voor het doen van klinisch toegepast onderzoek.De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, breed georiënteerd, heeft meerdere certificeringen (ISO 15189, GMP, ZAS, Qmentum) en beschikt over een poliklinische apotheek en satellietapotheken. De apotheek beschikt ook over een goed geoutilleerd laboratorium en over een moderne bereidingsfaciliteit waarin zowel steriele als niet-steriele voorraadbereidingen, individuele bereidingen en aseptische handelingen worden uitgevoerd. Wij leveren landelijk apotheekbereidingen door aan andere ziekenhuizen. Er wordt samengewerkt met de RUG inzake onderzoek en productontwikkeling.

In de apotheek zijn 180 medewerkers werkzaam waarvan 11 ziekenhuisapothekers en 11 apothekers.

De functie / The role

Wij hebben een vacature voor een projectapotheker. Een belangrijk deel van je taken wordt verricht bij de unit Geneesmiddelenbereidingen. Affiniteit met apotheekbereidingen is daarom een vereiste. Een van de taken is het doen van productontwikkeling en het opstellen van de bijbehorende productdossiers.

Als apotheker ben je daarnaast betrokken bij de dagdiensten van de apothekers in het Martini Ziekenhuis. De functie biedt veel mogelijkheden om in een topklinische setting de ziekenhuisfarmacie te leren kennen. Je werkt binnen de unit Geneesmiddelenbereidingen in een team met 2 ziekenhuisapotheker, 3 projectapotheker en ca. 25 apothekersassistenten.

Het profiel / Your profile

Diploma apotheker. Je taken voer je zelfstandig en in teamverband uit. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent flexibel, resultaatgericht, hebt oog voor procesoptimalisatie en doelmatigheid en neemt zelf initiatief. Je werkt klant- en servicegericht en beschouwt je werk als uitdagend.

Het aanbod / The offer

Conform de CAO-ziekenhuizen is de functie ingeschaald in FWG 60 of 65 (max. € 4.466 resp. 5.257 bruto per maand op fulltime-basis) afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring. De vacature betreft een dienstverband voor de duur van tenminste één jaar.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Reactie / Reaction

Voor meer informatie kun je contact opnemen met drs. Jan Reindert Moes, ziekenhuis­apotheker Geneesmiddelenbereidingen, tel. (050) 524 7380 of met drs. Tim Visser, zieken­huisapotheker, hoofd RVE Farmacie, tel. (050) 524 72 74.

Tenslotte ..... / Finally ....

U kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis. De uiterste ontvangstdatum voor uw sollicitatiebrief is zondag 20 januari 2019. De sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd in de periode van 23 tot 29 januari 2019.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Martini Ziekenhuis Groningen
Vacaturesteller:
Farma Actueel
Standplaats:
Groningen

Geplaatst op FMF: 02 januari 2019

Branche: Medical, Healthcare
Functie: Apothekers algemeen
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar