home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Leidinggevende (in de) voedingsmiddelenindustrie (HBO/WO)bedrijfslogo

Introductie

In deze functie ben jij als levensmiddelen professional verantwoordelijk voor de aansturing van een team van tussen de 5-10 medewerkers. Jouw team houdt zich onder andere bezig met het beoordelen van offerte aanvragen, afhandelen van klachten en relatiebeheer. Jij voegt waarde toe door ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenbranche om te zetten naar concrete werkprocessen. Daarnaast krijg je alle ruimte om op zoek te gaan naar verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden, bijvoorbeeld op het gebied van efficiëntie. Waar moet het systeem aan voldoen? Wanneer is het goed genoeg? Welke middelen zijn nodig?

Het bedrijf / The company

Onze internationale opdrachtgever is actief binnen de voedingsmiddelenindustrie. Zij houdt zich bezig met kwaliteitszorg, borging van voedselveiligheid en wetgeving, het voldoen aan afnemerseisen en duurzaam ondernemen.

Innovatie, veiligheid en efficiëntie staan centraal. De functie / The role

In deze functie ben jij als levensmiddelen professional verantwoordelijk voor de aansturing van een team van tussen de 5-10 medewerkers. Jouw team houdt zich onder andere bezig met het beoordelen van offerte aanvragen, afhandelen van klachten en relatiebeheer. Jij voegt waarde toe door ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenbranche om te zetten naar concrete werkprocessen. Daarnaast krijg je alle ruimte om op zoek te gaan naar verbeteringen die doorgevoerd kunnen worden, bijvoorbeeld op het gebied van efficiëntie. Waar moet het systeem aan voldoen? Wanneer is het goed genoeg? Welke middelen zijn nodig? 

De medewerkers uit jouw team werken vrij zelfstandig, ook in hun contact met de klanten die voornamelijk actief zijn in de voedingsmiddelenindustrie. Als leider sta jij met een frisse blik tussen de mensen in en kan je het team en de organisatie de goede richting in sturen. Het is dan ook belangrijk dat jij de juiste beslissingen kunt maken en deze ook durft te nemen.
 
Naast het bewaken, bijsturen en verbeteren van het primaire werkproces ben jij als leidinggevende ook verantwoordelijk voor een breed scala aan HR gerelateerde werkzaamheden binnen het team. Dit loopt van het voeren van sollicitatiegesprekken tot het begeleiden van medewerkers bij verzuim en het afhandelen van de bijbehorende administratie.Het profiel / Your profile

Heb jij al een aantal jaren (leidinggevende) ervaring in de levensmiddelenindustrie, ben je toe aan een volgende stap en ben je in staat om (administratieve) werkprocessen te verbeteren bijvoorbeeld middels de LEAN -theorie? Dan zou deze leidinggevende functie in de food goed bij je kunnen passen!
 
En verder:

  • Ben je iemand met hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo food opleiding
  • Je kent de voedingsmiddelenindustrie goed en leidinggevende ervaring is een pre
  • Acteer je als een leidinggevende die ruim kan denken en met een helikopterview het totaal plaatje in het oog houdt
  • Ben je communicatieve vaardig, bezit je goede analytische vaardigheden en ben je stressbestendig
  • Kan je een accurate en nauwkeurige administratie bijhouden


Het aanbod / The offer

Je gaat aan de slag in een afwisselende baan bij een internationale opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie die de ontwikkeling van haar medewerkers hoog op de agenda heeft staan. Je ontvangt een bruto maandsalaris van maximaal 3500 op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je 24 vakantiedagen, 12 ATV dagen, een premie vrij pensioen en is er een winstregeling binnen het bedrijf. Je start met een tijdelijk contract bij onze opdrachtgever. Bevalt het goed, dan wordt jouw contract omgezet in een contract voor onbepaalde tijd! Bij voorkeur werk je fulltime, een werkweek van 32 uur is bespreekbaar. 

Hoogstwaarschijnlijk vinden de eerste ronde gesprekken bij onze opdrachtgever plaats op 6 november. Houd deze dag alvast vrij in jouw agenda!Reactie / Reaction

Geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan snel via de solliciteer online optie. Graag ontvangen wij je cv in Word-format (niet verplicht), zodat wij deze efficiënt kunnen verwerken in onze systemen. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Wij reageren altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie en als er een match is, bespreken we dan ook nadere ins en outs met betrekking tot onze opdrachtgever.

Na een eerste telefonische selectie nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor. Tevens gaan we, na jouw toestemming, referenties na. Op basis van onze bevindingen brengen we nader verslag uit aan de opdrachtgever. Daar volgen nog maximaal twee gesprekken.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ellis Hulshorst, Vestigingsmanager, via het telefoonnummer 085 1050126. Ik sta je graag te woord.

Ambieer je een baan in de levensmiddelenindustrie, maar is deze positie het net niet voor jou? Professionals in Food bemiddelt in heel Nederland voor productmanagers, accountmanagers, medewerkers binnendienst, productontwikkelaars, auditors, kwaliteitsmanagers, kwaliteitsmedewerkers, productiemanagers, procestechnologen, laboranten en analisten in de levensmiddelenindustrie. Past een dergelijke rol jou goed? Kijk dan snel op onze website en stuur ons een open sollicitatie!


Volg Professionals in Food ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van het nieuws en onze vacatures.
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
Professionals in Food
Vacaturesteller:
Professionals in Food
Standplaats:
Overijssel

Geplaatst op FMF: 05 december 2018

Branche: Food
Functie: QA / regulatory, Planning & Logistiek, Management
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar