home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Pharmaceutical Specialist Quality Control -QUA007932-bedrijfslogo

IntroductieHet bedrijf / The company


Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma"s en samenwerkingsverbanden. Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4000 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties. Voor meer informatie ga naar www.werkenbijmsd.nl.


De functie / The role

Voor de afdeling Quality Operations in Haarlem zijn we op zoek naar een

Pharmaceutical Specialist Quality Control

De afdeling
Quality Control (het laboratorium) is onderdeel van het "Center of Excellence" (CoE) Quality Operations wat verantwoordelijk is voor het sturen en coördineren van het kwaliteitsbeleid van de productieafdeling in Haarlem, in overeenstemming met bestaande wet- en regelgeving. Quality Control bestaat uit diverse laboratoria (het Analytisch Lab, het Live Virus Vaccines Lab en het Microbiologisch Lab) en een Quality Control support afdeling. De laboratoria zijn verantwoordelijk voor het correct en tijdig uitvoeren van de voorgeschreven testen en analyses op monsters van o.a. lokaal geproduceerde en geïmporteerde producten en materialen. De QC support afdeling ondersteunt de laboratoria onder andere bij het oplossen van problemen bij testen, het managen van change control en projecten, onderhoud en kalibratie van apparatuur en IT support. De Pharmaceutical Specialist rapporteert aan de manager van de QC support afdeling.


De functie
Als Pharmaceutical Specialist draag je zorg voor de initiëring en uitvoering van kwaliteitsverbeteringen, het adviseren over farmaceutisch technische issues en over kwaliteit- en compliance gerelateerde issues, alsook het implementeren van oplossingen.
Deze functie vraagt daarom:
- Een sterk ontwikkeld analytisch vermogen met een pragmatische en kwaliteitsbewuste insteek.
- Doortastendheid en het vermogen om mensen te overtuigen en in beweging te krijgen.
- Sterke communicatieve vaardigheden, een flexibele houding en een positieve instelling.


Het profiel / Your profile

Wij zoeken een kandidaat die zie herkent in het volgende:
- Een gemotiveerde collega met een afgeronde MSc/WO opleiding, een farmaceutische, procestechnische, of (bio)chemische achtergrond, aangevuld met minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen kwaliteits- of productie- omgeving.
- Kennis van en ervaring met GMP, (bio)chemische analyse methode-, en validatiestudies is een eis.
- Ervaring met laboratorium afwijkingen en deviatie onderzoeken en het leiden van deviatie platformen en verwerken van afwijkingen in SAP is een eis.
- Overtuigingskracht en resultaatgericht.
- Nauwkeurig, flexibel en zelfstandig.
- In staat om medewerkers aan te sturen zonder formele hiërarchie, project management skills.
- Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift, in Nederlands en Engels.

Het aanbod / The offer


Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag wilt. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren. Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers. Gedrevenheid, teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang. Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. In de diepte, door je te specialiseren in je vak. Maar ook door jezelf te verbreden. Internationaal of juist heel lokaal, er zijn talloze andere mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie. Werken bij MSD is werken in een dynamische high tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Haarlem, Boxmeer en Oss.


Reactie / Reaction


Informatie
Voor nadere informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Jennifer Hovener, Manager QC Support, via 06-11 83 77 82.

Solliciteren
Als je interesse hebt in deze interessante rol nodigen we je van harte uit om online te solliciteren door middel van het indienen van je CV en motivatiebrief.

Tenslotte ..... / Finally ....

Search Firm Representatives Please Read Carefully:
MSD is not accepting unsolicited assistance from search firms for this employment opportunity. Please, no phone calls or emails. All resumes submitted by search firms to any employee at MSD via email, the Internet or in any form and/or method without a valid written search agreement in place for this position will be deemed the sole property of MSD. No fee will be paid in the event the candidate is hired by MSD as a result of the referral or through other means.


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


Gegevens

Werkgever:
MSD
Vacaturesteller:
Barbara Razenberg
Standplaats:
Haarlem

Geplaatst op FMF: 30 november 2018

Branche: Farma & Biotech, Medical, Healthcare
Functie: QA / regulatory
Opleidingsniveau: WO/academisch / MSc, PhD
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar