home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

QA Lead/Responsible Person

priority vacature priority vacature

Introductie

Eindverantwoordelijk voor de QA-afdeling | Ruimte voor initiatief | Prettige werkomgeving

Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever biedt logistieke diensten aan kleine tot middelgrote farmaceutische en medische bedrijven in binnen- en buitenland. Ook cosmetische en aanverwante bedrijven maken gebruik van de diensten van deze organisatie. De organisatie biedt een compleet modulair pakket aan logistieke diensten voor de farmaceutische, medische, cosmetische en voedingssupplementen industrie met een geografisch zwaartepunt in de Benelux. Voorbeelden van klanten zijn: groothandels, ziekenhuizen, apotheken, drogisten, apotheekhoudende artsen, klinieken, reformhuizen, consumenten en de industrie. Geboren vanuit de farmaceutische activiteiten van de groep en door de persoonlijke benadering van de individuele opdrachtgever, is deze organisatie in staat specifieke, bijzondere wensen van de opdrachtgever in te vullen. Samen met de opdrachtgever wordt een op maat gesneden oplossing uitgewerkt, als antwoord op de specifieke logistieke uitdagingen. Voor de kwaliteitsafdeling van deze organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een QA Lead/Responsible Person.

De functie / The role

Onze opdrachtgever werkt volgens de meest recente GDP-richtlijnen en wordt hierop door zowel IGZ, als ook haar verschillende opdrachtgevers met regelmaat geïnspecteerd. Verder voeren ze interne audits uit, laten ze zich op gezette tijden door een onafhankelijk bureau auditeren en onderwerpen ze al haar leveranciers aan regelmatige audits. Als QA Lead/RP ben je verantwoordelijk voor het actueel houden van het GDP kwaliteitssysteem. Je houdt toezicht op de uitvoering van alle onderdelen van het kwaliteitssysteem, en bent ook onderdeel van de dagelijkse uitvoering daarvan. Hieronder valt het maken van rapportages aan het management, input bij het aanmaken van SOPs en zorgen voor uitvoering van interne en externe audits.
Je wordt verantwoordelijk voor de nieuwe projecten die onderdeel zullen zijn van het kwaliteitssysteem. Voorbeelden van projecten uit eerdere jaren zijn: opslag van opiaten, cytostatica en diergeneesmiddelen; validatie van het ERP systeem en validaties van temperatuurbeheersing. Je bent in staat de eisen van de wet op de juiste manier naast de belangen van het bedrijf te leggen en je kunt strategisch en tactisch meedenken met de organisatie.
Je komt te werken in een prettige, informele omgeving met korte lijnen waarin je veel vrijheid krijgt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om mee te denken en je ideeën in te brengen.


Het profiel / Your profile

o afgeronde hbo- of wo-opleiding in Life Sciences (bij voorkeur farmacie of biomedisch);
o kennis van GDP, GMP en geneesmiddelenwetgeving;
o minimaal 3 jaar ervaring in Quality Assurance;
o uitstekende communicatieve vaardigheden;
o goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
o multi-inzetbaar en in staat om nieuwe wetgeving te implementeren in het systeem;
o teamspeler, zelfstarter, onafhankelijk;
o je beschikt over een helikopterview en bent in staat nauwkeurig te werken.


Het aanbod / The offer

o eindverantwoordelijk voor de QA-afdeling;
o betrokken bij aankomende projecten;
o zeer prettige werkomgeving;
o platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen;
o veel ruimte voor eigen inbreng.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WS/18-060-FMF, naar Vera Hudepohl, info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Vera Hudepohl via 033 - 4728087.


Tenslotte ..... / Finally ....

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je/uw reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je/u zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
Omgeving Amsterdam

Geplaatst op FMF: 30 oktober 2018

Branche: Farma & Biotech
Functie: QA / regulatory, Planning & Logistiek
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar