home
vacatures
job-alert
bemiddelaars en links
over FMF
FAQ
vacature plaatsen
tell a friend
Tell a
Friend


Vacature ingevuld? Meld het ons!
Vacature
vervuld?Opgeslagen
vacatures (0)
Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop
favvacicon

Accountmanager Dentale Implantologie (fulltime)

priority vacature priority vacature

Introductie

Account Management bij kwalitatieve marktleider in de dentale branche
Belangrijk rayon met groeipotentie/Inhoudelijke gesprekspartner/ Zelfstandig deals sluiten / kwaliteit en betrouwbaarheid
(Mid-West Nederland)


Het bedrijf / The company

Onze opdrachtgever is een multinational die behoort tot een van de topbedrijven in de dentale markt. Met een groot marktaandeel maken zij het verschil op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze ontwikkelen innovatieve oplossingen, waarmee kaakchirurgen en implantologen (op doorverwijzing van tandartsen) hun patiënten op basis van de nieuwste research kunnen behandelen. Gedreven door passie voor wetenschappelijk onderzoek behoort de organisatie tot de pioniers van de moderne tandheelkundige implantologie. Ter uitbreiding van het team zoeken zij een initiatiefrijke Accountmanager Dentale Implantologie in regio mid-west Nederland.


De functie / The role

Na een intensieve inwerkperiode ben je als Accountmanager Dentale Implantologie verantwoordelijk voor de promotie en de verkoop van de producten van onze opdrachtgever in regio mid-west Nederland (Den Haag- Leiden- Utrecht- Gorinchem) en het behalen of overstijgen van de lokale en regionale bedrijfsdoelstellingen op het gebied van sales. Dit doe je door een plan van aanpak op te stellen op basis van de nationale salesplannen. Je stelt hiermee de salesactiviteiten voor het eigen rayon vast. Je beheert op actieve en effectieve wijze relaties met klanten en prospects om langlopende contracten af te sluiten. Je signaleert proactief saleskansen, trends/ontwikkelingen en klantbehoeften, om nieuwe klanten te werven of bestaande klantrelaties te intensiveren. Je adviseert, begeleidt en ondersteunt klanten en prospects aangaande technische en/of commerciële mogelijkheden van producten en maakt binnen gestelde kaders concrete en duidelijke afspraken met de klant over prijs, leverings- en betalingscondities. Voor de klant ben je een waardevol gesprekspartner met veel "know how", met oog voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Je bent in staat goed zelfstandig te werken, neemt veel eigen initiatieven, weet te beïnvloeden en bent zeer gedreven. Je rapporteert aan de regio Salesmanager met wie je ook regelmatig gezamenlijk optrekt in het veld.

Het profiel / Your profile

o afgeronde hbo-/wo-opleiding;
o 1-3 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
o ervaring in de dentale branche is een pre;
o klantgericht met een commerciële instelling;
o communicatief sterk, zelfstandig, ondernemend en initiatiefrijk.


Het aanbod / The offer

o ambitieuze, groeiende en financieel gezonde organisatie;
o informele bedrijfscultuur;
o kwaliteitgericht; innovatieve producten van A-kwaliteit;
o zeer gedegen inwerkprogramma;
o grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
o veel ruimte voor eigen initiatieven;
o marktconforme arbeidsvoorwaarden.


Reactie / Reaction

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/18-033-FMF, naar Anne Walter van Derks & Derks B.V., info@derksenderks.nl.
Voor meer informatie kun je bellen met Anne Walter of Anneke den Hartog via 033 - 4728087.

Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de selectiemethode.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.


Tenslotte ..... / Finally ....

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Solliciteer hier
Indien solliciteer hier u verwijst naar een ongeldig webadres, is de vacature (hoogstwaarschijnlijk) inmiddels vervuld. Attendeer FMF hierop

Uw referentie aan www.fmfvacatures.nl wordt gewaardeerd.
Your referral to www.fmfvacatures.nl is appreciated.


tussenpersoonlogo

Gegevens

Werkgever:
Anoniem
Vacaturesteller:
Derks & Derks
Standplaats:
(Mid-West Nederland)

Geplaatst op FMF: 08 februari 2018

Branche: Medical
Functie: Marketing / Sales
Opleidingsniveau: HBO / BSc, WO/academisch / MSc
Werkervaring: 0-2 jaar, 2-5 jaar, 5-10 jaar, > 10 jaar